b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Ligue 1 : Amiens – Olympique de Marseille – 20:45

Vajon ma is képes lesz pontokkal távozni a Marseille? (Fotó : Getty Images)

A francia bajnokság 9. fordulójában az Amiens – Marseille összecsapásra készültünk egy ingyenes ajánlással.


A mérkőzés több szempontból is érdekes alakulhat, hiszen a vendégek keretében sem Payet, sem Thauvin játékra nem számíthatnak. Payet kiesése egy felelőtlen kiállításból adódik és lényegében az ő játéka az, amit a Marseille a legnehezebben tud pótolni. Az Amiensről elmondható, hogy idén a kiesés ellen kell majd küzdeniük, ám a házigazda a nagyobb csapatok ellen rendre összeszedi magát. Ezt láthattuk akár a Lille elleni győzelmükkor, de épp a Lyon elleni szeptember 13.-i mérkőzésen is, ahol 2-2-es döntetlent játszottak.

A várható gólszámadatok alapján 1,31, illetve 1,86 a két csapat mutatója.

Vajon ma is képes lesz pontokkal távozni a Marseille? (Fotó : Getty Images)

Ami látható az Amiens hazai mérlegében, hogy minden egyes mérkőzésen képes volt az együttes gólt/gólokat szerezni. Pedig az ellenfelek között a fentiekben említett Lille, Lyon duó mellett, még a Nantes és a Bordeaux volt. Mivel a Marseille támadósor nem épp a leghatékonyabb idén, ezért egy szoros mérkőzésre van kilátás. Ami egyértelmű, hogy a Marseille lehetne a mai mérkőzés esélyese, ám a vendégek a legutóbbi 3 fordulóban is döntetlennel zártak. Látva azt, hogy az Amiens hazai pályán eddig mindig ki-ki mérkőzéseket alakított ki, illetve ismerve azt a tényezőt, hogy a Marseille idegenben veretlen továbbra is a bajnokságban megalapozza azt, hogy izgalmas 90 perc elé nézünk. A találkozón a gólszámadatokban bízva, a gólváltást favorizáltuk és bízunk benne, hogy a Marseille védelem ismét kihagy, amit az Amiens ki is használhat.

Amiens – Marseille Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt)  odds: 1,95

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: