Ligue 1 : Amiens – Olympique de Marseille – 20:45

Kövessen Ön is minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Tumblr

A francia bajnokság 9. fordulójában az Amiens – Marseille összecsapásra készültünk egy ingyenes ajánlással.


A mérkőzés több szempontból is érdekes alakulhat, hiszen a vendégek keretében sem Payet, sem Thauvin játékra nem számíthatnak. Payet kiesése egy felelőtlen kiállításból adódik és lényegében az ő játéka az, amit a Marseille a legnehezebben tud pótolni. Az Amiensről elmondható, hogy idén a kiesés ellen kell majd küzdeniük, ám a házigazda a nagyobb csapatok ellen rendre összeszedi magát. Ezt láthattuk akár a Lille elleni győzelmükkor, de épp a Lyon elleni szeptember 13.-i mérkőzésen is, ahol 2-2-es döntetlent játszottak.

A várható gólszámadatok alapján 1,31, illetve 1,86 a két csapat mutatója.

Vajon ma is képes lesz pontokkal távozni a Marseille? (Fotó : Getty Images)

Ami látható az Amiens hazai mérlegében, hogy minden egyes mérkőzésen képes volt az együttes gólt/gólokat szerezni. Pedig az ellenfelek között a fentiekben említett Lille, Lyon duó mellett, még a Nantes és a Bordeaux volt. Mivel a Marseille támadósor nem épp a leghatékonyabb idén, ezért egy szoros mérkőzésre van kilátás. Ami egyértelmű, hogy a Marseille lehetne a mai mérkőzés esélyese, ám a vendégek a legutóbbi 3 fordulóban is döntetlennel zártak. Látva azt, hogy az Amiens hazai pályán eddig mindig ki-ki mérkőzéseket alakított ki, illetve ismerve azt a tényezőt, hogy a Marseille idegenben veretlen továbbra is a bajnokságban megalapozza azt, hogy izgalmas 90 perc elé nézünk. A találkozón a gólszámadatokban bízva, a gólváltást favorizáltuk és bízunk benne, hogy a Marseille védelem ismét kihagy, amit az Amiens ki is használhat.

Amiens – Marseille Fogadási Határidő : 20:45
Tipp : Igen (Mindkét csapat szerez gólt)  odds: 1,95

Amennyiben tetszik Önnek is a munkánk, a precizitás, a megosztott ingyenes elemzések és szelvények, az elért eredményeink, viszont nem szeretne előfizetőnk lenni, avagy előfizetőnk de szeretne az átlagos előfizetésén kívül nagyobb összeget utalni számunkra támogatásként megteheti. Az oldalunk hosszú távú, stabil működését az tudja biztosítani, ha az olvasóink/előfizetőink rendszeresen támogatják a munkánkat. Támogatom a szolgáltatást. Köszönjük a támogatását! 
A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0