b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Liga 1 : Viitorul Constanta – Sepsi Sf. Gheorghe – 19:30

Az első elemzés esetében egy számomra érdekes mérkőzésre van kilátás, hiszen a hazai pályán remeklő Viitorul fogadja a román bajnokság remi csapatát a Sepsit.


Lényegében most a szimpla statisztikai adatokra alapoztam a döntésem és ahogy láthatjuk, a gólszámadatok szinte rendre hozzák a várt opciókat. Amit a mostani találkozón ki kell emelni, hogy a hazai együttes ténylegesen a liga egyik legjobb támadósorával rendelkezik és őrült hatékonysággal termelik a hazaiak a gólokat. Ami szintén érdekes lehet, hogy a vendégek a liga második legjobb eredményével rendelkeznek a védekezést tekintve, hiszen tizenhat fordulót követően mindössze tizennégy kapott góljuk van.

A várható gólszámadatok alapján 2,31, ill. 1,23 a két csapat mutatója. A hazai együttes egyébként, ha csak a rúgott gólok átlagát tekintjük 3,25-ös mutatót alkot, ám a gólszámadatokban már a vendégek védekezési mutatója is adott, ezért ez az érték jócskán redukálódott.

Hihetetlen mutatókkal rendelkezik hazai pályán a Viitorul. (Fotó : Getty Images)

Ami látható tehát, hogy a Viitorul hazai pályán nagyon jól szerepel, ráadásul a liga legjobb teljesítményével, ill. mutatóival rendelkező védelmének (CFR Cluj) három gólt is gurított a csapat és 3-0-ra vezettek, majd büntetőből talált csak be a jelenlegi éllovas a hazaiaknak. Egy szó, mint száz kellő óvatossággal ugyan, de a hazai csapat góljaira ajánlok fogadást. Az óvatosság hátterében mindössze a vendégek védelme áll, ha egy gyengébb kvalitású együttesről beszélnénk, akkor akár “A” kategóriás ajánlás is lehetne a mostani, ám most maradok a biztonság mellett és mindössze “C” kategóriába sorolva ajánlom a hazaiak góljait. A két csapat a szezon során már találkozott egymással, méghozzá fordított felállásban, akkor 2-2-es döntelent értek el a felek.

Viitorul Constanta – Sepsi Sf. Gheorghe Fogadási határidő : 19:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 1,5 gól (Viitorul Constanta gólszám) 1,72 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: