b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Liga 1 : Astra – Chindia Targoviste – 02/07 19:30

Ritkán nyúlok a statisztikai rendszerben nem szereplő ligákhoz, ám a mai nap folyamán ez a találkozó már több szempontból is szembe jött velem..


Őszintén szólva ritkán teszek ilyet, de a mostani esélyek mellett, ill. több külföldi portált, statisztikai oldalt lapozgatva az Astra esélyeit rengeteg helyen feltüntették. A román liga tőlem viszonylag távol áll, bár tavaly pár alkalommal fogadtunk egy-két találkozóra. A mostani felvonás viszont több esetből is érdekes lehet, az első ami fontos, hogy az Astrának szüksége lenne legalább egy győzelemre a hátralévő három mérkőzéséből, hiszen egy győzelemmel könnyedén bebiztosíthatja az együttes a rájátszásba való kerülését. Ami szintén érdekes tényező, hogy a mostani riválisuk az a Chindia lesz, ahol az átigazolási időszak során többen eligazoltak, ill. érkeztek is természetesen. Ennek megfelelően némileg összeszokatlan lehet az együttes, ill. azt sem szabad elfelejteni, hogy osztályozót játszik az első osztályban való maradásért a vendég csapat.

A várható gólszámadatok 2,18, ill. 0,72 a két csapat mutatója. Ez pedig elég meggyőző számomra a fentiekben említett tényezők mellett.

Több tényező is a hazai siker mellett szól. (Fotó : Getty Images)

Mindazonáltal, hogy a fogadóirodák is favorizálják a hazai győzelmet, érdemes kellő fenntartással kezelni a találkozót, hiszen hiába kerestem pontos információkat az Astra médiájában nem sikerült a várható kezdőre még csak célzást sem találni. Ennek ellenére a tavaszi szezon első mérkőzésének összeállítását látva a hazaiaknál Alibec, Budescu és Gheorghe játékára is számíthatunk, akik hárman eddig 23 gólt szereztek a hazaiak számára. Ami szintén fontos és kiemelendő tényező, hogy az Astra a mostani kiírásban még veretlen a hazai publikum előtt és 8-3-0-ás mérlegüknél egyedül a CFR Cluj tudott jobbat nyújtani. Egy szó, mint száz mindkét csapat célja teljesen más, ráadásul az Astra hazai pályán remekül szerepel, míg a Chindia idegenben 11 mérkőzésből hetet bukott. Úgyhogy nagy kíváncsisággal várom ezt a mérkőzést, viszont mindössze 2,5 egységet áldozok be a találkozóra, legfőképp az információ hiánya miatt. Őszintén szólva nem szeretek vakon fogadni, de itt minden arra hajaz, hogy az Astra valóban nyerni fog.

Astra – Chindia Targoviste Fogadási határidő : 19:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Astra (Játékidő eredménye) 1,61 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: