b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

VÁLJ TE IS LIFETIME VIP ELŐFIZETŐVÉ!

Egyszeri csatlakozás, örökös előfizetés!
Ha már jól ismered a szolgáltatásainkat, megbízol bennük és képes vagy hosszútávon gondolkodni, akkor ez a mostani a Te lehetőséged!

MIT JELENT A LIFETIME VIP TAGSÁG?!

2023-ban, 2024-ben és 2025-ben is lehetőséget adunk egy-egy ügyfélnek arra, hogy egyszeri befizetést követően örökös tagságot vásároljon, amelynek köszönhetően az általa választott szolgáltatás megtekintésére jogosult lesz! Mivel a b&wtips, mint szolgáltatás 2030-ig nagy valószínűséggel jelen lesz a versenypiacon, így ez mindenképp kifizetődő befektetés lehet annak, aki komolyan gondolja a sportfogadást és ismeri is a munkánkat! Ugyanis az elmúlt évek eredményeit, illetve kimutatásait látva (2017 óta), szinte minden egyes évben sikerült egy tőke duplázást összehoznunk, így ha csak a befektetés részét nézzük egy magasabb tőkével rendelkező sportfogadó, akár egy év alatt is visszanyerheti az örökös tagság előfizetési díját! Természetesen nem garancia az, hogy az elmúlt évek eredményeit minden egyes évben megtudjuk ismételni, de úgy véljük, hogy hosszútávon a szolgáltatásunk képes lehet arra, hogy nagy nyereséget alakítson ki számodra is!

MIÉRT ÉRI MEG LIFETIME VIP ELŐFIZETŐNEK LENNI?

A VIP tagsággal többé nem kell fizetned az igényelt szolgáltatásért! Amíg a b&wtips létezik, addig Te jogosult leszel rá, hogy az általad igényelt nagy tétes, vagy full pack szolgáltatás minden egyes elemét megtekintsd és soha többé nem kell érte fizetned. Ezenkívül a hűségprogramunkban óriási lépést tehetsz az értékes ajándékok begyűjtése felé, hiszen a vásárlást követően minden egyes elköltött 100 Ft után jóváírunk az egyenlegeden egy pontot! Az említett pontokat pedig bármikor beválthatod a b&wtips logóval ellátott termékekre, vagy a Tiéd lehet az Xbox Series X, illetve a Playstation 5 játékkonzol, vagy az iPhone 13 mobiltelefon is!

HOZD KI A MAXIMUMOT AZ ELŐFIZETÉSEDBŐL!

NAGY TÉTES LIFETIME VIP
499999
Ft
PRÉMIUM "FULL" PACK LIFETIME VIP
699999
Ft

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Csak kattints az „Előfizetek!” gombra és a weboldalunk egybőlt a termék oldalára fog navigálni. Ezt követően nincs más dolgod, mint a pénztár oldalon megadni az adataid és kiegyenlíteni a szolgáltatás díját.

A szolgáltatás egyértelmű célja, hogy minél kevesebb fogadásból alakítsunk ki magas profitot. Lényegében nem kell mást tenned, mint követned az ajánlásainkat, illetve a nagy tétes szolgáltatásban leírt tényezőket be kell tartanod. Úgyhogy, ha szeretsz kevesebb mérkőzésre illetve biztosabb ajánlásokra fogadni, netalántán nagy téttel fogadsz, akkor mindenképp ajánljuk számodra a „nagy tétes” szolgáltatásunkat. Ami pedig tovább növelheti az érdeklődésed, hogy ez az egyedüli szolgáltatásunk, amelyik profitgaranciával igényelhető! Tehát a különbség a tippek mennyiségében, illetve a profitgaranciában értendő.

Lényegében szinte az összes szolgáltatásunkhoz hozzáférést biztosítunk számodra, ha a prémium full pack szolgáltatást igényled. Ennek megfelelően a szolgáltatás igénylését követően láthatóvá válnak számodra a prémium, prémium ticket, prémium gold és nagy tétes szolgáltatásaink ajánlásai. 

Nem! Az OTP Simplepay minden egyes bankfiók által készített bankkártyát elfogad. Így ha neked mastercard, visa, vagy maestro kártyád van, akkor sem jelent problémát és bármikor igényelheted a szolgáltatásunkat!

Igen! Befizetésnél a weboldalon és email formájában is tájékoztatást küldünk számodra, hogy befizetését feldolgoztuk és aktiváltuk az előfizetésed. Az előfizetésed a számládban feltüntetett időpontig érvényes. Az igényelt előfizetés lejártakor az adott szolgáltatás telegram csatornáján értesítünk, hogy az előfizetésed lejár! 

Kérünk, hogy ellenőrizd le a beérkező emaileket, beleértve a spam, vagy promóciós mappákat is. Ha helyesen adtad meg az email címedet, akkor garantáltan a postafiókodban lesz a befizetésről elkészült számlád, illetve a telegram csatornák linkjei is. Ha rosszul adtad volna meg az email címed, vagy továbbra sem találnád meg az emailünket, akkor kérünk, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot az info@betandwintipps.com email címen keresztül!

A szolgáltatásunk biztonságos bankrollmenedzsmentet használ, amelyet az előfizetésnek köszönhetően te is elsajátíthatsz és még tökéletesebbre fejlesztheted a sportfogadást! Erről bővebben az előfizetői tájékoztatóban találsz információkat. 

Az elemzéseinket, ajánlásainkat a weboldalon, vagy az applikációban az Elemzések menüpontban találhatod meg. Az élő tippjeinket pedig a külön erre a célra kialakított telegram csatornákon osztjuk meg veled. A csatornák linkjeit email formájában elküldtük számodra a befizetést követően, ill. az általad igényelt szolgáltatás elemzésének oldalán is megtalálhatod a linket!

Telegram csatornánkon szinte azonnal jelezzük számodra, ha megosztottuk a prémium tartalmainkat. 

A szolgáltatásunk eredményeit szinte nap, mint nap végig követheted, illetve a heti és havi összegzőinknek köszönhetően teljes átláthatóságot biztosítunk mindenki számára. Amennyiben részletes statisztikát, illetve archívumot szeretnél látni kérünk, hogy tekintsd meg a statisztika menüpontot a weboldalunkon!

Elfelejtett jelszó esetén nincs más teendőd, mint a „Fiókom” menüpontra kattintani, ahol a bejelentkezési adatok alatt találhatod meg pirossal kiemelve „Elfelejtett jelszó” lehetőséget. Erre kell rákattintani, majd megadni az érvényes/regisztrált email címed. Amennyiben helyesen adtad meg az email címed, a weboldalunk pár percen belül elküld egy alternatív linket, amelyre rákattintva új jelszót hozhatsz létre a fiókodhoz.

Kövess minket!

PRÓBÁLD KI A MOBIL APPLIKÁCIÓNKAT, ILLETVE KÖVESS MINKET A KÖZÖSSÉGI FELÜLETEINKEN KERESZTÜL IS! LÉGY MINDIG NAPRAKÉSZ ÉS VÁLJ B&WTIPS RAJONGÓVÁ!!
0