Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Válj Te is lifetime VIP előfizetővé! 💎

Egyszeri csatlakozás, örökös előfizetés! Ha már jól ismered a szolgáltatásainkat, megbízol bennünk és képes vagy hosszútávon gondolkodni, akkor ez a mostani a Te lehetőséged!

Mit jelent a lifetime VIP tagság?

Segítünk!

2023-ban, 2024-ben és 2025-ben is lehetőséget adunk egy-egy ügyfélnek arra, hogy egyszeri befizetést követően örökös tagságot vásároljon, amelynek köszönhetően az általa választott szolgáltatás megtekintésére jogosult lesz! Mivel a b&wtips, mint szolgáltatás 2030-ig nagy valószínűséggel jelen lesz a versenypiacon, így ez mindenképp kifizetődő befektetés lehet annak, aki komolyan gondolja a sportfogadást és ismeri is a munkánkat! Ugyanis az elmúlt évek eredményeit, illetve kimutatásait látva (2017 óta), szinte minden egyes évben sikerült egy tőke duplázást összehoznunk, így ha csak a befektetés részét nézzük egy magasabb tőkével rendelkező sportfogadó, akár egy év alatt is visszanyerheti az örökös tagság előfizetési díját! Természetesen nem garancia az, hogy az elmúlt évek eredményeit minden egyes évben megtudjuk ismételni, de úgy véljük, hogy hosszútávon a szolgáltatásunk képes lehet arra, hogy nagy nyereséget alakítson ki számodra is!

Miért éri meg lifetime vip előfizetőnek lenni?

A VIP tagsággal többé nem kell fizetned az igényelt szolgáltatásért! Amíg a b&wtips létezik, addig Te jogosult leszel rá, hogy az általad igényelt lifetime vip bérlet által, a szolgáltatásunk minden egyes elemét megtekintsd és soha többé nem kell érte fizetned. Ezenkívül a hűségprogramunkban óriási lépést tehetsz az értékes ajándékok begyűjtése felé, hiszen a vásárlást követően minden egyes elköltött 100 Ft után jóváírunk az egyenlegeden egy pontot! Az említett pontokat pedig bármikor beválthatod a b&wtips logóval ellátott termékekre, vagy a Tiéd lehet az Xbox Series X, illetve a Playstation 5 játékkonzol, vagy az iPhone 13 mobiltelefon is!

0 K
Naplózott fogadás
0 +
Egység profit
0 +
Pozitív visszajelzés
0 +
Előfizető
0 +
Év tapasztalat
Lifetime VIP bérlet

Lifetime VIP bérlet

-Pre elemzések és szelvények
-Élő tippek
-Tíz perces fogadási stratégia
-Analitikai adatok
-Átlag havi tippszám: 60+
-Átlag odds: 1.96
-Telegram csatorna
-Privát chat
-Bankroll menedzsment

Gyakran ismételt kérdések

Az előfizetések menüpontban teheted ezt meg. Amikor kiválasztod a számodra megfelelő szolgáltatást, az adataid megadása után választhatsz, hogy átutalással, vagy bankkártyával rendezed az előfizetésed. 

Nem kaptál választ a felmerülő kérdésedre?

Kövess minket!

Fogadj mindig felelősséggel!

A túlzásba vitt szerencsejáték ártalmas, szenvedélybetegség kialakulásához vezethet!

    2023-02-06