Kövess minket!
Facebook Twitter Instagram YouTube Telegram

Lezárultak a csoportkörök a VB tippversenyünkben – Friss állás és információk

Péntek este lezárultak a csoportkörök és bátran kijelenthetjük, hogy elég sok mérkőzésen születtek meglepetés eredmények, illetve van több olyan csapat is, akikkel nem sokan számoltak volna a rájátszásban.

A szombati napon pedig rajtol a rájátszás és Hollandia – USA, illetve Argentína – Ausztrália párharcokon már ma eldől, hogy ki képes kiharcolni a továbbjutást. Izgalmas napok, illetve hetek állnak előttünk és innentől indul be a vb-tippjátékunkban a verseny is igazán, hiszen egyre nehezebb lesz megtippelni a mérkőzések kimenetelét. A csoportkörökben többen is kiválóan teljesítettek és örömmel láttuk azt, hogy a tipper alkalmazáson belül a b&wtips tippversenye lett az egyik legnépszerűbb. Közel 800 fő regisztrált a játékunkra és ez óriási versengést alakított ki az elmúlt napokban. A versenyben eddig Kocsi Henrik teljesített a legjobban, aki 219 ponttal vezeti a versenyt, de szorosan ott vannak mögötte Ino79, illetve Matyko88 nevezetű felhasználók is, akik a dobogó második, ill. harmadik fokán állnak jelenleg. A top 10-ben egyébként elég sűrű lett a mezőny, hiszen a 3. és a 10. helyen álló versenyzők között mindössze hat pont különbség van, de ha megnézzük a mezőnyt, akkor az első, illetve 15. hely között is mindössze 30 pont a differencia, ami könnyedén behozható itt a rájátszásban. Mivel most indul a neheze a tornának, így aki elég „éles, egyben szerencsés” tud maradni, az könnyedén bezsebelheti a főnyereményt, ami egy Adidas VB Al Rihla Pro labda, de a második és harmadik hely is igencsak értékes nyereményt húzhat be, hiszen az általa kiválasztott (eredeti) válogatott focimezét adjuk neki ajándékba! A negyedik és tizedik hely között pedig fejenként egy-egy 29.999 Ft értékű szolgáltatás csomag kerül kiosztásra. 

Az izgalmak tehát fokozódnak és kíváncsian várjuk, hogy a kieséses szakaszt ki fogja jobb eredményekkel zárni! Sok sikert kívánunk mindenkinek!

VB 2022 TIPPJÁTÉK

Szurkold velünk végig a foci VB-t a b&wtips tippjátékában és nyerd meg az értékes nyereményeink egyikét! 

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

Szólj hozzá!

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

%d