Lezárul egy újabb fejezet!

Elég sok minden történt velünk ebben az évben. Egyrészről talán a történetünk legsikeresebb időszakán vagyunk túl, hiszen rengetegen szavaztak nekünk bizalmat, illetve egyre népszerűbbek vagyunk a hazai piacon és egyre többen ismerik el a munkánkat. Másrészről pedig egyre több fejlesztést végzünk el, hiszen hamarosan védjegyzett márkánk lesz a b&wtips, ezenkívül pedig már élő podcast adásokat tartunk, rádióreklámokban szereplünk és a jövőévre tekintve már több marketingcélú kampányra készülünk! Ami viszont a legfontosabb..


2018-s évben a megszokott módon vezettük az archívumunkat, illetve a statisztikánkat. Az elemzéseket tekintve 2018-ban 858 nyertes prémium elemzést publikáltunk és mindössze 314 vesztest sikerült összehoznunk. Ez összességében 73,20%-s találati arányt jelent. 

Kategóriákra bontva:
“A” kategória: 79 nyertes – 27 vesztes
“B” kategória: 346 nyertes – 90 vesztes
“C” kategória: 433 nyertes – 197 vesztes

Profitra bontva:
“A” kategória: +117,80 egység
“B” kategória: +335,84 egység
“C” kategória: +177,56 egység

Összesen: +631,20 egység

Ezen kívül nyár elejétől kezdve élő fogadásokat is kötünk, amelyek szinte minden hónapban profitot alakítottak ki. 


Fantasztikus eredmények ezek és összességében elmondhatjuk, hogy nem véletlenül vagyunk egyre népszerűbbek. Sok ingyenes ötlettel segítettük a követőinket, sokak ezért is szavaztak nekünk bizalmat. Lesznek sajnos gyenge időszakok, illetve pech szériák. De hosszabb távon kell nézni a sportfogadást, hiszen ez nem egy sprint, hanem egy maraton. 

Egy szó, mint száz! Köszönjük mindenkinek , aki bármilyen formában kivette a részét az évünkből. Reméljük, hogy sikerül egyre több ember bizalmát elnyerni és ne feledjétek a célunk közös! Ami pedig a siker!

Boldog Új Évet Kívánunk!