Létrejön a Hazard transzfer?

Egyre sűrűbben érkeznek átigazolási pletykák a nagy világból és továbbra is az egyik legnagyobb kérdés, hogy a jelenlegi szezont követően és a sérüléshullámot látva kiveti-e a hálóját a Real Madrid csapata egy-egy kiszemelt játékosra.


A Real Madrid háza táján nagyon úgy tűnik, hogy még a januári átigazolási szezonban létrejöhet az átigazolási piac egyik legnagyobb értékű transzferre, hiszen Eden Hazard két szerződéshosszabbítási ajánlatot is visszautasított és az Express, The Sun illetve a SkySports is már-már tényként közli az átigazolást. Állítólag 99 millió euróért cserébe lennének hajlandóak megválni a belga játékostól. Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz ebből a hírből. A másik kulcsfontosságú tényező az egész történetben, hogy mindeközben szintén az angol sajtósok már hírbe hozták Gonzalo Higuaint a Chelseavel, aki jelenleg kölcsönben játszik az AC Milan csapatában. A Juventuson múlhat a transzfer és igazából a La Gazetta dello Sport értesülései szerint nagyon közel állnak a felek, hogy Higuaint elengedjék Angliába.

Ami érv a transzfer mellett:
– A Real Madrid csapatából többen kiestek sérülés miatt
– Cristiano Ronaldo távozása után a királyi gárda még nem talált úgymond “önmagára”
– Hazard és Courtois gyerekkori barátok és már ősszel megvoltak a nyilatkozatok, hogy együtt szeretnének pályán lenni

Ami ellenérv a transzferrel kapcsolatban:
– Tavaly ősszel is tényként kezelték, hogy távozik Hazard mindezek ellenére a Chelsea tagja még mindig

 

Unibeten a transzferre jelenleg 10,00-s szorzóért lehet fogadást kötni, amelyre egy kis “aprót” megéri rászánni, hiszen láttunk már érdekes dolgokat az átigazolási piacon és az őszi elmaradt transzfer után, most lehet mégis megtörténik az átigazolás.


Mindent egybevéve igazából ráférne a királyi gárdára egy kiadós “erősítés” és ebben nagy részt szolgálhatna Eden Hazard is, a maga gyorsaságával és technikájával. Úgyhogy várjuk a további információkat az üggyel kapcsolatban, de egyre több sajtóorgánum is tényként közli a belga távozását.