b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Lesz ismét meglepetés?!

Előző találkozójukon 2-1-es sikert aratott a Strasbourg csapata. Akkor is sokan leírták a “kis” csapatot, most jöhet ugyanez a kérdés lesz meglepetés, vagy most letarolja és első perctől a kapu elé szegezi a Strasbourg csapatát a PSG?! Kielemezzük nektek ezt a találkozót és szerencsénkre a csapatok már a délelőtti órákban megosztották az utazó kereteket, ahol igen érdekes információkra találtunk! Az elemzések végén pár tippet is megosztunk, amely szerintünk várható lesz a mérkőzésen!

Tehát a találkozó nem más, mint a Strasbourg – PSG mérkőzés, ahol közel két hete órási meglepetésbe lehetett része mindenkinek aki követi a francia bajnokságot. A Strasbourg hazai pályán 2-1-es sikert aratott a PSG ellen! Most ligakupa mérkőzés lesz méghozzá a nyolcad döntő, de összességében látható, hogy a Strasbourg utóbbi időben elkapta a fonalat az első osztályban és a legutóbbi 10 találkozóján mindössze egyetlen egy vereséget tudhat magának a csapat. Ez betudható a csapat összeszokottságának, illetve annak is, hogy sikerült felvenni az első osztály ritmusát és iramát. Véleményünk szerint ez a csapat még sokra lehet hivatott a következő időszakban. A mai találkozóra igen érdekes információk kerültek a birtokunkban, hiszen a hazaiak trénere nem szeretné leadni a találkozót és a szavaival élve, “Ismét itt a lehetőség számunkra, hogy megmutassa a csapat mit is tud. Egy esélyünk van és szeretnénk továbbjutni még ha sokan ismét leírják a csapatomat!”

A Strasbourg utazókerete:
Alexandre OUKIDJA , Landry BONNEFOI, Ernest SEKA, Kader MANGANE,Bakary KONÉ
Yoann SALMIER,Pablo MARTINEZ,Kenny LALA,Jérémy GRIMM,Jean-Eudes AHOLOU, Anthony GONCALVES,Vincent NOGUEIRA,Dimitri LEINARD,Jonas MARTIN,Ihsan SACKO
Jérémy BLAYAC,Stéphane BAHOKEN,Idriss SAADI

A PSG háza táján beindultak ismét a találgatások, hiszen Neymar hazautazott és a nyilatkozatokból kiindulva jelentős harc és veszekedés lehet mindennek az oka. Viszont ahhoz képest, hogy ligakupa a PSG erős kerettel érkezik ma a Strasbourghoz. A vendégeknél mi féltünk a kezdőcsapatoktól, viszont..

PSG utazókerete:
ADLI Yacine, AREOLA Alphonse, CAVANI Edinson, DANI Alves, DI MARIA Angel, DRAXLER Julian, GEORGEN Alec, KIMPEMBE Presnel, LE CELSO Giovani, LUCAS, MARQUINHOS, MBAPPÉ Kylian, MEUNIER Thomas, NKUNKI Christopher, NSOKI Stanlley, PASTORE Javier, TRAPP Kevin, VERRATTI Marco.

Tehát a Strasbourg keretében mindenki megtalálható, illetve a stáb is úgy készült, hogy nem merítenek a fiatalakból, hanem a felnőtt keret játékosait vetik be a találkozón. Összességében egyértelműnek mondhatóak az erőviszonyok, viszont a Strasbourg trénerének nyilatkozatából kiindulva a csapat számára a ligakupa az esély bármilyen kiváló eredmény elérésére. Ezért mindent megfognak tenni. Így várhatóan a legjobb tizenegy kerül a pályára. Ami látható, hogy nem egy gyenge csapattal érkezik ma a párizsi alakulat sem. Így mi bízunk benne, hogy hasonló találkozó alakulhat ki mint az előző összecsapáson és alapból is, a Strasbourg mindig is nagy ellenfélnek számít a PSG ellen, hiszen szinte kivétel nélkül minden összecsapáson szerzett eddig a párizsi csapatnak egy-egy gólt a gyengébbnek tartott Strasbourg.

Milyen tippeket és milyen ötleteink lennének a mérkőzésen?! Mire számítunk?!
Véleményünk szerint a ligakupa és a motiváltság miatt a hazai gólra lehet ismét számítani. Az utóbbi időkben megy a csapatnak, most miért ne menne?! A PSG oldaláról is ott lehet a tüske, hogy nem kellene kétszer is kikapni ettől a csapattól, viszont ami a csapaton belül zajlik akár egy morálromboló hatást is hordozhat magával, ami az egyénieskedést eredményezheti és a csapatjátékot rombolhatja. Ebből mi arra számítunk, hogy gólváltás szinte garantált lesz a találkozón!

A tippünk tehát:
Strasbourg – Paris SG (28586 H)
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds:1,80

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: