b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Lenne pár ötletünk a mai napra!

A vasárnapi pihenőt egy kicsit megszakítva, arra gondoltunk, hogy itt az ideje, hogy ismét betekintést nyerjen mindenki, aki kíváncsi a munkánkra. Erre mindenkinek itt az esélye, hiszen azt a döntést hoztuk meg a mai napon, hogy ennyi sikeres nap után, most egybekötjük a prémium szolgáltatásunkat a nyilvános megosztással, tehát mindenki számára elérhetővé tettük a mai “Prémium szolgáltatásunkat! Ma három tippel készültünk és megpróbáltunk ismét olyan találkozókat számításba venni, ahol várhatóak az általunk favorizált opciók. Természetesen ma sem maradhatnak el az elemzések és az ajánlott tétek is a megszokott módon kerülnek megosztásra a mai tippadásunkban!


A mai mérkőzéseket két kategóriába “B” és “C” osztottuk, így a tétek ennek megfelelően kerülnek kiírásra!

Az első találkozón a “B” kategóriába sorolt Ranheim – Sarpsborg mérkőzéssel készültünk és véleményünk szerint várható lesz a gólváltás a találkozón. A két csapat jelenleg a norvég Eliteserien 13. fordulójához érve a Ranheim 7-2-3-s mérleggel és 23:20-s gólkülönbségével a 3. a tabellán. Míg a vendég Sarpsborg 6-4-2-s mérlegével 22:13-s gólkülönbségével a 4. helyen “tanyázik”. Ami látható a gólkülönbségek esetében, hogy a két csapat a bajnokság eddigi részében a legjobb támadósorokkal rendelkezik, míg a hazai védelem szinte a leggyengébbnek mondható, tehát sebezhető. Most pedig az a Sarpsborg lesz az ellenfél, akik idegenben mindig is megnehezítik a házigazdák dolgát, illetve, ahogy már a fentiekben is említettük a második legtöbb gólt szerezték idáig a bajnokság során. Most nagy lehetőség van a vendégek kezében és egy esetleges győzelemmel akár a 2. hely is elérhető lehet számukra. Viszont a Ranheim hazai publikum előtt nem igazán szereti ízlelgetni a vereség ízét. A legutóbbi 10 hazai mérkőzésükön 7 alkalommal nyertek, 1 alkalommal döntetlen, illetve kétszer vereséget szenvedtek. A Sarpsborg idegenbeli mérlege ugyanez szinte, mint a házigazda hazai mérlege. A legutóbbi tíz idegenbeli mérkőzésen 6 győzelem – 2 döntetlen és 2 vereség a csapat mérlege, ami igazán jónak számít. Ami még érdekes adat lehet, a legutóbbi tíz idegenbeli mérkőzésén 9 alkalommal gólt tudott szerezni az együttes, míg a Ranheim hazai pályán szintén 10/9-s mérleget tudhat magáénak, ami a mai mérkőzés előtt igencsak biztató lehet számunkra. Összességében mindkét fél remek támadókkal rendelkezik, így mi úgy véljük, hogy mint hazai, mint vendég oldalról várható lesz egy-egy találat. De a Ranheim védelméből kiindulva, akik a bajnokság egyik legrosszabb teljesítményét nyújtották eddig, egy plusz indok számunkra, hogy bemerjük húznia gólváltást a mérkőzésen! Végeredmény tekintetében, mi 2-2-s döntetlenre számítanánk, de igazából ez a mai egy igazi háromesélyes párharc!

Ranheim – Sarpsborg (18:00) Tippmix kód: 13287 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,65 “B” Tét:4 egység

A másik két mérkőzésen, amelyek a “C” kategóriába tartoznak, pedig az Ausztria – Brazília és a Sp. Gijón – Valladolid összecsapásaira készítettünk egy-egy rövid elemzést. Az osztrákok a felkészülési időszakban véleményünk szerint fantasztikusan teljesítenek. Legutóbb a németeket fektették két vállra és 2-1-re nyertek hazai publikum előtt. Azt megelőzően pedig a szintén VB résztvevő és házigazda Oroszország csapatát verték meg 1-0-ra, szintén hazai pályán. Most jön a brazilok számára a főpróba a VB előtt és mi két motivált együttesre számítunk. Az osztrákok minket meggyőztek az előző mérkőzésen, mivel láttuk a mérkőzést úgy véljük, hogy ma is benne lehet egy “meglepetés” eredmény a mérkőzésbe. Előzőleg is bőven leírták a sógorokat, viszont megmutatták, hogy nem ilyen egyszerű a történet és képesek voltak a national elf csapatával egy ilyen fantasztikus mérkőzést kialakítani. A brazil együttes véleményünk szerint a kontinentális torna egyik legnagyobb esélyese. Sokak kérdőjeleket tesznek ilyenkor, viszont látva a keretet és látva azt a játékot amit a sárga mezes csapat nyújt az utóbbi időben szinte garantált a legjobb négy közé kerülésük. Ezért mi ma egy érdekes, illetve merész tippel érkezünk a találkozóra, de úgy véljük, hogy megszülethet az általunk megosztott tipp a mérkőzésen. Ha tippelni kellene, mi 1-2-re a brazilok sikerét favorizálnánk ma.

Ausztria – Brazília (16:00) Tippmix kód: 05729 V
Tipp:Igen és több, mint 2,5 (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám 2,5) odds:2,40 “C” Tét:1 egység

A másik találkozón a LaLiga2 osztályzó elődöntőjének a visszavágó köre érkezik. Most a Gijón lesz a házigazda, viszont előző mérkőzésen 3-1-s sikerrel a Valladolid zárt és talán már lefutottá tette ezt a mérkőzést. Viszont ismerve a spanyol piros/fehér mezes csapat történetét, mérkőzéseit és így tovább mi nem írnánk le őket és az a bizonyos idegenben szerzett gól ma még döntő és kulcsfontosságú lehet. A Gijón az az együttes, aki hazai pályán szinte végig menetelt a bajnokság során legutóbbi 10 hazai mérkőzéséből 9 győzelem és 1 vereség a csapat mérlege, ami igencsak beszédes adat! A Valladolid nem az idegenbeli teljesítményéről híres, bár a szezon végéhez közeledve szépen hozta a kötelező találkozóit a csapat. Viszont most ma mindent meg kell tenni az együttesnek. A védekezés nem pálya, hiszen egy kapott gól egy még motiváltabb Gijónt eredményezhet a mérkőzésen, így mi úgy készülünk, hogy egy parázs és két elszánt csapat fog egymásnak esni. Ha az előző mérkőzésből kiindulunk és abból a tényezőből, hogy láttuk a Valladolid játékát akkor egyértelművé válik,hogy mindkét csapat gólt szerez a mai mérkőzésen és ebben az egymás elleni mérlegek még jobban meggyőztek minket. Amikor a Sp. Gijón volt a házigazda és a Valladolid a vendég csapat, a legutóbbi 5 ilyen mérkőzésen minden egyes alkalommal megszületett a gólváltás a felek közt. Így mi úgy érezzük,hogy a hazai motiváltság, illetve gólszerzési/győzelmi kényszer gólt eredményezhet, viszont ez a támadószellem és felfogás veszélyes lehet és vélhetően a Valladolid sem felemelt kézzel és örömittas állapotban érkezik a Gijóni oroszlánbarlangba. Mi úgy érezzük, hogy nyerni fog a hazai együttes ezért ha tippelni kellene 2-1-s eredményt mondanánk.

Sp. Gijón – Valladolid (20:30) Tippmix kód: 04530 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,70 “C” Tét:1 egység


Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: