b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Legyen Ön is sikeres! Mi segítünk!

Ahogy látható ez a hónap sem marad eredményesség nélkül, ráadásul itt a “kényszer” pihenő alatt, talán megtaláltuk azt a bizonyos “arany közép utat”, hiszen egy új stratégiát vezettünk be a tippadásunkba, amelyet csak az előfizetőink ismerhetnek meg! Minden egyes új előfizetőnek, befizetés után ezt a bankroll menedzsmentet és stratégiát elküldjük, ha valami nem érthető természetesen segítünk, viszont az eddigi visszajelzések alapján a stratégiánk óriási sikernek örvendhet. Ami szintén látható, hogy a tippadásunk ismét “szárnyal”! Három napja sorozatban hibátlan napokat diktálnak a prémium csomagjaink, illetve az ingyenes megosztásaink is sorra nyereségesen zárnak! Ezek mellett, megmutatjuk minden olvasónknak és követőnknek a munkánk menetét is, hiszen minden megosztott tipp mellé 90%-ban statisztikával, elemzéssel és érvelésekkel érkezünk, ami szintén megmutatja, hogy igencsak hozzáértő csapatot sikerült kialakítanunk az évek alatt. Az elmúlt napokban rengeteg előfizető érkezett hozzánk és több üzenetet is kaptunk, főleg emailben. Tegnap estig minden emailre válasz érkezett, illetve az előfizetések rövid időn belül feldolgozásra kerültek!


Most pedig szeretnénk Önt is meggyőzni arról, hogy csatlakozzon a prémium szolgáltatásainkhoz!
“Miért?! Mit tudunk mi?! Miért a mi szolgáltatásunkat?!”

1. Látható, hogy az ingyenes tippadásunk óriási sikernek örvend és az is, hogy ilyen gyenge kínálatok ellenére folyamatos tippadás mellett 76%-s találati arányt sikerült elérnünk.

2. Precíz és profitorientált stratégia és bankroll menedzsment.

3. Több napos, hetes nyerő szériák mellett, ésszerű egyben statisztikailag igazolható és érveléssel ellátott tippadás.

4. Segítőkész és mindenre elhivatott ügyfélszolgálat

5. Többféle prémium szolgáltatás és lehetőség! Minden csomag saját statisztikával és saját bankroll menedzsmenttel van ellátva! 

6. Kiváló találati arány és akár rövid, akár hosszú távon is szinte garantált profitot termelnek a csomagjaink!


Kell ennél több?! Ön még mire vár?! Minden nap teljesítünk és szinte minden alkalommal megmutatjuk, hogy mire is képes a bet&wintipps szolgáltatás! Mi segítünk és megmutatjuk Önnek, hogyan is lehet valaki sikeres sportfogadó! Ne várakozzon tovább! Itt a lehetőség Ön előtt, csatlakozzon még ma!

[ecwid widgets=”productbrowser minicart” default_category_id=”0″ default_product_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

“Ismerje meg a szolgáltatásunkat, szavazzon bizalmat és legyen Ön is sikeres sportfogadó!” 

0
%d bloggers like this: