b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Legyen! Mindent megosztunk!

Mivel ilyen gyorsan összejött az általunk várt kedvelői szám és ennyien kíváncsiak a munkánkra, arra a döntésre jutottunk , hogy miért ne?! Legyen egy nyilvános megosztás, amelyben öt elemzést és öt tippet találhat meg mindenki, aki kíváncsi a munkánkra! Köszönjük, hogy ennyien vagytok!


Az első mérkőzésen egyből egy várható sikerrel kezdenénk. A találkozón a Paris SG – Reims csapatai fognak egymással találkozni. Lényegében egyértelműek az erőviszonyok, viszont a vendégek védelme az egyik legjobb teljesítményt nyújtotta eddig a szezonban, míg a PSG a megszokott módon menetel előre a francia élvonalban. A hazai csapat jelenleg 6-0-0-val áll és már-már a megszokott opciót erőltetnénk ismét a párizsi mérkőzésen. A PSG eddigi mérkőzésen 4 alkalommal mertük behúzni a győzelmük és az under opció kettősét és mi ma is így tennénk. Várhatóan ma is 2-3 gólig jut el a párizsi csapat, éppen benne lehet a 4 gól is, viszont látva a Reims mérkőzéseit erre nem tennénk nagyot és inkább kevés gólra számítunk. Ugye Mbappé továbbra sincs eltiltása miatt, viszont így is elég ütős a PSG kerete Neymar, Di Maria, Cavani, Draxler és sorolhatnánk a végletekig akik veszélyesek lehetnek. De a Reims eddig 6 fordulót követően 5 gólt kapott, ráadásul a legutóbbi két mérkőzésén 0-0-al zárt. Az együttes egyébként 4 mérkőzésen is kapott gól nélkül zárt, pedig az ellenfelek közt Lyon, Nice kettős is megtalálható volt. Lényegében mi úgy érezzük, hogy a PSG ma sem okoz számunkra meglepetést, várhatóan kapott gól nélkül játsszák ma le a mérkőzést, hiszen a Reims a jó védekezése ellenére a legkevesebb gólt is szerezte a bajnokságban , számszerűleg 3. Úgyhogy mi úgy érezzük, hogy ma is állhat az általunk már többször favorizált opció, ezért ma is meghúzzuk és reménykedünk, hogy nem alakul ki nagy gólparádé a mérkőzésen.

Paris SG – Reims  (21:00) Tippmix kód: 11998 01
Tipp:Hazai és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,70 “B” kategória Tét: 3 egység

A második találkozón egy szintén várható győzelemre fogadnánk, méghozzá a Leganes – Barcelona kettős mérkőzésére gondoltunk. Hétvégén a Barcelona pontokat vesztett a Girona ellen, most pedig a jelenlegi utolsó helyezett ellen várhatóan győzni érkezik a katalán csapat. Lényegében a két fél közt nehéz lenne felsorolni olyan érvet, ami a hazaiak mellett szólna. Viszont a Barcelona a Huesca elleni 8-2-s mérkőzést leszámítva nem parádézik a gólszerzéseket tekintve. 5 találkozó alatt 16:5-s gólkülönbséget alakítottak ki a katalánok, amit ha jobban végigszámolunk akkor 4 mérkőzésre lebontva 8 gólt szereztek. Ezért mi úgy érezzük, hogy a viszonylag hazai pályán jól védekező Leganest ma sem fogja megszórni a Barcelona, teljesen fordított lenne a helyzet, ha a katalánok lennének a házigazdák. Így mi bízunk Messiékben és szerintünk ők is egy under mérkőzésen, de begyűjtik a 3 pontot. Tehát hasonló gondolkozással, mint a PSG esetében egy Barcelona győzelmet és a 4,5 under opciót fogadjuk meg a mai nap.

Leganes – Barcelona (20:00) Tippmix kód: 04279 03
Tipp:Vendég és kevesebb (1X2 + Gólszám 4,5) odds:1,60 “B” kategória Tét: 3 egység

A harmadik esetben már “C” kategóriás ajánlások érkeznek. Elsőként egy német gólváltásra fogadunk, méghozzá a Mönchengladbach – E. Frankfurt mérkőzésen várjuk az opciót. Lényegében a hazai csapat teljesít jelenleg jobban, bár a két fél közt itt a szezon elején nehéz lenne különbséget tenni. A hazai csapat jelenleg a 7. helyen 2-1-1-s mérleggel, míg a Frankfurt a 14. helyen 1-1-2-s mérlegével. Számunkra viszont nem ez a beszédes adat, hanem a két csapat eredményei. A Gladbach legutóbbi hazai mérkőzésein rendre gólt szerzett és így zárta az előző szezont is és így kezdte a jelenlegit is, ráadásul eddig hibátlanok otthon 2-0-0  a csapat mérlege. A Frankfurt is kamatoztatja tudását idegenben, hiszen legutóbbi mérkőzésüket az EL-be a Marseille otthonában megnyerték 2-1-re, illetve a Dortmund ellen betaláltak, és a Freiburg otthonában nyerni tudtak. A Frankfurt sosem számított egy kellemes idegenbeli csapatnak, hiszen a mérkőzései java részén rendre betalál az őket fogadó csapatoknak, így mi úgy érezzük, hogy ez ma sem lesz másként és látva a két fél mérkőzéseit, hogy rendre kialakítják az ellenfeleikkel a gólváltást a mérkőzésen, mi úgy érezzük, hogy ez ma is így lesz és kialakulhat a “Mindkét csapat szerez gólt” opció.

Mönchengladbach – E. Frankfurt (20:30) Tippmix kód: 03354 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:1,60 “C” kategória Tét: 1 egység

A negyedik találkozón egy spanyol összecsapással érkezünk, ahol őszinték leszünk, de nem értjük a szorzókat. A Valencia – Celta Vigo mérkőzésen egy kétesélyes fogadást kötünk a vendégekre. A vendégek Aspas és Gomez remek formájának köszönhetően “szárnyalnak” és jelenleg a 6. helyet foglalják el. A mai ellenfelük pedig az a Valencia lesz, akik egyszerűen nem tudják elkapni a “fonalat” és jelenleg 15. helyen állnak és 5 fordulót követően 0-4-1 a csapat mérlege. A Valencia gyengeségét a támadósorában látjuk, hiszen eddig 3 gólt tudtak szerezni és vélhetően ennek köszönhetően nem sikerül számukra  a pontvadászat úgy , ahogyan azt ők szerették volna. A Celt Vigo ellentétben ezzel, a fentiekben említett támadóduónak köszönhetően hétről-hétre okoz kellemes meglepetést a futball rajongóknak.  A csapat mérlege 2-2-1 és szinte minden egyes mérkőzésük az 1. perctől az utolsóig izgalmasnak ígérkezik. Legutóbb 3-3-s döntetlent értek el, de az Atletico Madridot pl. megverte a csapat 2-0-ra, de a Levante és Espanyol ellen sem alkotott feledhetőt a csapat és 2-1, illetve 1-1-s eredményekkel zártak. Mi úgy érezzük, hogy ma is kiharcolhat a csapat egy döntetlent, sőt a jelenlegi Valencia teljesítményt elnézve akár a győzelmet is. Ezért mi ellentétben a fogadóirodák elképzeléseivel, ma bízunk Aspasékban és szerintünk képesek lehetnek pontot rabolni a Valencia otthonából, amelyre 1,95-s oddsért úgymond ajándék fogadni.

Valencia – Celta Vigo (22:00) Tippmix kód: 03354 H
Tipp:Döntetlen vagy Celta Vigo (Kétesély) odds:1,95 “C” kategória Tét: 1 egység

Az utolsó elemzésünk esetében pedig egy francia gólváltásé lesz a főszerep. Az Amiens – Rennes kettős mérkőzésén mi számítunk a gólokra. Mindkét csapat ugyan a kiesőzóna közelében tartózkodik, de látva az előző mérkőzéseiket egyértelműen nem a támadósorokkal, hanem a védelmekkel van a probléma, ami számunkra ma kapóra is jöhet. A hazai csapat a bajnokságban hazai pályán minden mérkőzésén gólt szerzett, de gólt is kapott. Összességében a gólkülönbségük 7:6 , míg a mai vendégük a Rennes idegenben eddig 1 pontot szerzett, viszont az ellenfeleinek sorozatban beköszönt, ennek köszönhetően a csapat gólkülönbsége 7:4. Elnézve hosszabb távon a csapatok mérlegeit. Az Amiens hazai pályán legutóbbi 10 mérkőzésén mindig gólt szerzett, míg számunkra a Rennes, ahogy már többször is említettük, az az együttes lesz, akik szinte minden mérkőzésükön gólt szereznek. Ennek felel meg az idegenbeli mérlegük is, hiszen a csapat legutóbbi 10 idegenbeli mérkőzésén 9 alkalommal gólt szerzett.  A mai találkozó esélyese a Rennes, viszont a hátsó alakzat a csapatban továbbra sem felel meg az elvárásoknak. Ugyanez mondható el a hazai félről is. Ezért mi úgy véljük, hogy egy szoros mérkőzésen ez a két csapat képes lehet kialakítani a gólváltást. Az Amiens hazai pályán jól teljesít, míg a Rennes számunkra továbbra is azt a tényt bizonyítja, hogy szinte bármilyen körülmény között képesek a gólszerzésre ezen a szinten, úgyhogy a mai nap utolsó fogadási opciójaként ezt a gólváltást ajánlanánk és reméljük, hogy bejön a megérzésünk az mérkőzéssel kapcsolatban.

Amiens – Rennes (19:00) Tippmix kód: 12425 H
Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds:2,00 “C” kategória Tét: 1 egység

Sok sikert és szerencsés napot!

0
%d bloggers like this: