b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Legközelebb hétvégén érkezünk!

“Elemezgető” rovatunk hétvégén folytatódik, mai nap a “Részletezz és nyerj!” csomagunk tippje lett volna az ingyenes tippadásunk része, viszont úgy döntöttünk, hogy a születésnap miatt, ma megosztunk mindent, amit a prémium szolgáltatásainkban megosztottunk az előfizetőinkkel. Így utólag bánhatjuk, hiszen a “Részletezz és nyerj!” csomag tippje, közel 10 perc játék után, már 2-1-s eredménynél tartott.

A többi szelvényünkön pedig, a Lincol City találkozóján vártuk a gólváltást, míg a Juventus első perces “sziporkázása” keresztül húzta a számításainkat. Természetesen ma is megjátszottuk a tippjeinket és sajnos a sportfogadás része ez is, hogy néha bukunk. Ez sajnos a természetes körforgása a dolognak. A tippek esetében a Lincoln mérkőzésen csodálkozunk egy kicsit, illetve a vendégek teljesítménye miatt idegeskedhetünk. Statisztikák alapján minden tipp, amelyeken gólváltást vártunk igazolható és várható volt.

28000916_1579890152046371_1002294693_n.jpg
Ma a “Részletezz és nyerj” csomagunk tippje nyert, míg a többi szelvényen maradt a bosszankodás. Kicsit értetlenül állunk az eredmények előtt, de ez a sportfogadás.. 

Sajnos most nem jöttek be a számításaink. Hétvégén tehát ismételten érkezik az ingyenes “Elemezgető” rovatunk! Amely a 9. részéhez ér és eddig 6 nyertes 2 vesztes napnál tart!

Sok sikert!

0
%d bloggers like this: