b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Lega A : Virtus Roma – Dinamo Sassari – 09/12 17:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 17:00

Kezd idegesítő lenni, hogy az NBA vonalon két peches tippünk is volt sorozatban. Elsőként egy hosszabbítás miatt lett vesztes egy under tippünk, majd ezt követi a 216 pontos mérkőzés, ahol egy pont kellett volna számunkra. Most az olasz mérkőzésen a b&wtips által fejlesztett várható pontszámmodellben bízunk és ez alapján, illetve a Virtus Roma fiatal játékosainak köszönhetően egy bátor -23.0-ás hendikepet vállalunk be. A Roma pontjai várhatóan 70-74 pont körül fognak zárni, a Sassari 95-100 pont körül várható. Ennek ismeretében a 23 pont valóban reális, ráadásul pár nappal ezelőtt 43 ponttal verte mai riválisát a Sassari, akiknek céljuk, hogy megtartsák az első pozíciót. Az előző fordulóban nagy meglepetésre kikapott az együttes a Brindisi ellen, most itt az ideje, hogy ismét lássunk tőlük egy kiütéses győzelmet.

📊 Ajánlott predikció: 
Dinamo Sassari -23.0 (Hendikep)

odds: 
1.80  Ajánlott tét: 2.5 egység

(Kiemelt kép : Getty Images )

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: