b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

League One : Fleetwood – Hull – 10/09 20:45

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 20:45

A mérkőzés esetében több tényezőt számításba véve hoztuk meg a döntésünket. Az első és legfontosabb, hogy a Hull kiválóan kezdte meg a Championshipből való kiesését követően az új szezont. A csapat egyértelmű célja, hogy ismét feljussanak a Championshipbe és ennek megfelelően kezdték meg a 2020/2021-es kiírást. Négy fordulót követően hibátlan mutatója van az együttesnek, ráadásul úgy abszolválták mind a négy győzelmüket, hogy még gólt sem kaptak. Ezzel ellentétben a mai riválisuk 1-0-3-as mérleggel rendelkezik és ugyan elég gólerősnek mondható a hazai gárda, ám a védelmük elég sebezhetőnek tűnt az előző meccseken. A most favorizált opciót tovább erősíti, hogy a Fleetwood három nappal ezelőtt még az EFL Trophyban lépett pályára, ahol ugyan több mellőzött játékos kapott szerepet, ám így is a bajnokságban szereplő kezdőből négyen is szerepet kaptak, úgyhogy nem lesz a legfrissebb állapotában a csapat. A Hull védelem egyébként megmutatta az EFL Kupában, hogy milyen erős a védelme. Ugyanis Sunderland rúgott gól nélkül zárt ellenük, a kiváló formában lévő Leeds is mindössze egy gólt rúgott nekik, ráadásul ki is ejtették a Premier Leagueben szereplő csapatot. Egy szó, mint száz a Hull védelme erős, amit ma nehezen törhet fel a Fleetwood támadósora. A vendégek támadói eddig szinte minden meccsükön képesek voltak gólt szerezni, így ennek ismeretében nagyon meglepne minket, ha nem szerezne legalább egy pontot idegenben a Hull. A fogadásunk ennek ismeretében a Hull 0.0-ás ázsiai hendikep opciójára vonatkozik, ami döntetlen esetén “push”, vendég győzelem esetén pedig egyértelműen sikert jelentő színben mutatna. Az egyedüli veszteséget a hazaiak sikere okozhatja számunkra, ami valljuk be a mostani formák, illetve a hétközi EFL Trophy mérkőzés miatt nagyon valószínűtlennek tűnik.

📊 Ajánlott predikció: 
Hull 0.0 (Ázsiai hendikep)

odds: 
1.70 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: