League One : Bristol Rovers – Sunderland

Az ötletadó rovatunk második részében a League One 34. fordulójának egyik legígéretesebb mérkőzésére ajánlanánk fogadást.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
57 nyertes – 29 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ma is pontot szerez a bajnokság legkevesebb vereségét számláló Sunderland? (Fotó: Getty Images)

I Bristol Rovers – Sunderland I

A League One 34. fordulójában két igencsak jó formában lévő csapat néz egymással farkasszemet. A Bristol Rovers utóbbi 10 mérkőzésén mindössze egy alkalommal szenvedett vereséget, míg a Sunderland legutóbbi 10 találkozóján rendre pontot szerzett. A Bristol igencsak kellemetlen ellenfélnek számít, míg a vendég együttes az utóbbi időben a védelemnek köszönhetően rendre pontot vesztett, viszont elmondható az is, hogy a támadók rendre korrigálnak.

A Sunderland a bajnokságban mindössze 2 vereséget számlálhat, ami 32 fordulót követően a legjobb mutatónak számít, míg a Bristol mindössze 8 győzelemnek örvendhetett, ebből adódik a remek lehetőség számunkra, amit a bet365 fogadáskészítő segítségével hoztunk létre.

Véleményünk szerint a mérkőzésen várhatóak lesznek a gólok, viszont nem hinnénk azt, hogy a minimális vereséget számláló Sunderland ma veszítene pontokat. A gólok esetében az 1,5 over opcióra gondoltunk, míg a második opcióként a kétesélyes fogadást (Döntetlen, vagy Sunderland) kombinálnánk. A fogadáskészítő segítségével így egy 1,83-s szorzót alakítottunk ki.

Bristol Rovers – Sunderland (16:00)
Tipp:Döntetlen, vagy Sunderland + 1,5 gól felett (Kétesély + Gólszám összesített) odds:1,83 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.