b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

Láss bele a napjainkba!

Az oldalunk történetében először teszünk ilyet és egy különleges ajánlatot hoztunk létre.

Mire is gondoltunk?! 

Az ötletünk nem más, mint egyfajta betekintés. Kedved szerint választhatsz egy napot, és csomagot. Lehet ez akár “Single”, “Részletezz és nyerj!” és “All in” csomag is. Rajtad múlik.

Miért csináljuk ezt?! 

Válasz egyszerű, szeretnénk neked bemutatni a munkánk menetét, illetve beszeretnénk bizonyítani, hogy egy remek tippadó szolgáltatás vagyunk, amelyre érdemes előfizetni és hiba nem élni vele.

Mikor is indul az ajánlatunk?! 

Az ajánlatunk október második felére vonatkozik, illetve a legelső feliratkozási időpont 2017.10.13. (péntek) és fontos, hogy 2017.10.31.-én be is fejeződik!

Mit is kell tenned?! 

Igazából egyszerű a folyamat. Jelezned kell nekünk üzenetben, vagy emailben, hogy melyik napon szeretnél betekintést nyerni a választott csomagba és mi aznap elküldjük neked a tippjeinket! Lehet ez akár “Single”, “Részletezz és nyerj” és “All in” csomag is. Csak rajtad múlik, hogy mire vagy kíváncsi és mit szeretnél megnézni.

Mit várunk tőled?! 

Semmi mást, csak kövess bennünket és bízz bennünk, ha pedig megtetszik a szolgáltatásunk csatlakozz és hidd el nem fogod megbánni!

Fontos, az ajánlat egy alkalomra érvényes, tehát érdemes olyan napokon feliratkozni, amikor bővebb kínálattal rendelkezünk!

Ha pedig szeretnél előfizetőnkké válni megteheted az “Előfizetés” menüpontban, illetve ezen a felületen is előtudsz fizetni:

[ecwid widgets=”productbrowser categories minicart” default_category_id=”0″ minicart_layout=”MiniAttachToProductBrowser”]

Ne feledd, október 13.-tól indul az ajánlatunk! Élj a lehetőséggel és válj te is velünk együtt sikeres sportfogadóvá! Iratkozz fel még ma!

Várjuk a feliratkozásokat!

0
%d bloggers like this: