b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga2: Erős tippünk van az osztályozó egyik meccsére!

Az utóbbi tíz fordulóban a Las Palmas veretlen maradt! (Fotó: Getty Images)

A spanyol másodosztályban kezdetét veszi a rájátszás és az elődöntőben a Tenerife és a Las Palmas mérkőzik meg egymással.

Elég kiélezett volt a csata végig a másodosztályban és sokáig az is kérdés volt, hogy ki nyeri meg a bajnokságot, amit végül az Almeria tett meg. A rájátszásban az Eibar, Las Palmas, Girona és Tenerife négyes mérheti össze az erejét és nagy kérdés, hogy ki lesz a végső győztes ebből a négyesből. A Tenerife egy ponttal kevesebbet gyűjtött, mint a mai riválisa, illetve a formájuk is elég pocséknak mondható. A hazaiak ugyanis az utóbbi három bajnokijukat rendre elbukták, míg a Las Palmas a legutóbbi tíz fordulóban rendre képes volt pontot szerezni, sőt nyolc meccsén nyerni is tudott a csapat. A 2021/2022-es kiírásban ráadásul kétszer is találkoztak egymással a csapatok és rendre a Las Palmas tudott nyerni, tehát adott a kérdés, hogy képes lesz-e begyűjteni az első győzelmét a Tenerife a Las Palmas ellen?!

A hazaiak az utóbbi hetekben gyengén teljesítettek, ráadásul a Las Palmas ellen az idei kiírásban még a pontszerzés sem jött össze.. (Fotó: Getty Images)

Várható kezdőcsapatok:

TENERIFE
Soriano, Moore, Sipcic, Leon, Socorro, Jamelli, Sanz, Michel, Mollejo, Gonzalez, Elady

LAS PALMAS
Alvaro, Ramirez, Navas, Alex, Lemos, Mfulu, Moleiro, Viera, Gonzalez, Gonzalez, Mujica

Gyakorlatilag mindkét együttes a lehető legerősebb kezdőjével léphet ma a pályára és az egyedüli kérdés az, hogy ki tudja majd kihasználni jobban a lehetőségeit. Mi egy nagyon szoros mérkőzésre számítunk és nem lepődnénk meg azon, ha sokáig gól sem születne a találkozón, hiszen mindkét fél a biztos védekezésre törekedhet. Nem kérdés, hogy a Las Palmas van jelenleg jobb formában, ráadásul a Tenerife ellen az idei kiírásban rendre jól ment a csapatnak, de mivel ez egy oda-visszavágós elődöntő lesz, így nem feltétlen fognak a vendégek fejjel a falnak rohanni. Ettől eltekintve a Tenerife gyengébb formája miatt mi bizalmat szavazunk a Las Palmas csapatának, akikre +0.25-ös ázsiai hendikep opciót favorizálva fogadást kötünk!

Tipp: Las Palmas +0.25 (Ázsiai hendikep)
odds: 1.70

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
MAJOR LEAGUE PACKAGE
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
Prémium "FULL" PaCK
29999
Ft/hónap

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

0
%d bloggers like this: