b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Villarreal – Barcelona – 07/05 22:00

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai/tippadói ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Kérjük, hogy csatlakozzon a külön erre a célra és prémium előfizetéssel rendelkező előfizetőinknek kialakított telegram értesítő csatornához. Ezen a felületen osztjuk meg a tippjeinket elsőként, ill. itt találhatóak meg az élő és a FIFA tippjeink is. A csatornához az előfizetői tájékoztatóban található link segítségével tud csatlakozni.


Ugyan nem szeretek ilyen alacsony téteket favorizálni, de a statisztikai rendszerünk alapján 72% az esélye a gólváltásnak. 1,5 egységet mindenképp megér.

Villarreal – Barcelona Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.57 1.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: