b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga: Villareal – Getafe ötletadó

Ötletadó rovatunk második felvonása érkezik a mai napon, ahol egy spanyol találkozót “szemeltünk” ki. Egy olyan mérkőzés lesz ez, ahol gyakorlatilag két remiző csapat néz egymással farkasszemet, akár erre is lehetne fogadást kötni, de mi más opciókban kerestük az esélyeket.


I Villareal – Getafe I

A mérkőzésen végigfürkésztük a csapatok médiaportáljait (twitter, facebook, külföldi sajtók, honlapok stb.) és egybefüggő nyilatkozatok vannak arról, hogy mindkét oldal a legjobbjait fogja a mai napon a pályára küldeni. Hazai oldalon nincsenek hiányzók, míg vendégek részéről Bergara, Ndiaye, Shibasaki és Suarez hiányzik. Összességében a Getafe fut jobb szezont, hiszen 7. helyen állnak, míg a Villareal a kiesés ellen menekül, de elmondható az, hogy a jelenlegi pozícióját a sok döntetlennek köszönheti, hiszen az együttes 3-8-7-s mutatóval rendelkezik. Ami biztos, hogy hazai pályán a kellemetlenebb ellenfelek közé lehet sorolni a Villarealt ezt bebizonyították a Real Madrid, de akár az Atletico Madrid ellen is a bajnokságban. Mi ma is hasonló elszántságot várnánk tőlük, főleg úgy, hogy a vendégek részéről egy jóval statikusabb, kontrákra épülő játékot láthatunk. A statisztikai adatok alapján látható, hogy a Getafe idegenben kiválóan teljesít és eddig 9 idegenbeli mérkőzésen 2-6-1-s mérleggel rendelkeznek. Ezért akár a kétesélyes opció is fogadható lehetne (Döntetlen vagy Getafe odds:1,78), de mi inkább a gólokra fektetnénk ismét a hangsúlyt. Gyakorlatilag látható, hogy a Villareal szinte minden hazai meccsén gólt szerzett, de döntő részt kapott is és ugyanez elmondható a vendégekről is, akik a 9 idegenbeli mérkőzésükön rendre betaláltak, de 8 alkalommal gólváltással végeztek. Tehát érdemes lehet alacsony téttel belefektetni ebbe a mérkőzésbe és szerintünk ismét kialakulhatnak a gólok a két csapat összecsapásán. Bátrabbak fogadhatnak a döntetlenre is ami jelenleg 3,10-s szorzón lehet fogadni, ott a kétesélyes opció is a Getafe esetében, de gólváltásra kaptunk egy olyan szorzót, amely igencsak kecsegtető lehet minden fogadó számára. Úgyhogy mi ebben találtuk meg az értéket és reméljük, hogy nem ma viccelnek meg minket a felek.

Villareal – Getafe (20:45)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 2,00 Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: