b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Vallecano – Valencia

Vajon ma is pontokat szerez a Valencia ezen a kiélezett párharcon? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma két résszel jelentkezik és elsőként a spanyol élvonalból érkezünk egy ajánlással, ahol bíznánk abban, hogy a vendégek egy gólszegény mérkőzésen szereznek legalább egy pontot.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
106 nyertes – 61 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Vajon ma is pontokat szerez a Valencia ezen a kiélezett párharcon? (Fotó : Getty Images)

I Vallecano – Valencia I

A Vallecano a kiesés ellen menekül, míg a vendégek a 4. helyet szeretnék elérni, ami már Bajnokok Ligájába kerülést jelenthetné számukra. A Valencia kiváló formában van és az egész szezon során mindössze 4 veresége van a vendégeknek, míg a Vallecano mindössze 24 pontot gyűjtött 30 fordulót követően és egyre biztosabbá válik a kiesésük.

Ami látható, hogy a Valencia az egyik legkevesebb gólt kapta a bajnokságban (24), de az egyik legkevesebbet is szerezte.

Mivel ilyen kiélezett a helyzet mindkét oldal részéről egy óvatosabb játékot várnánk. Ezért nem számítanánk nagy adok-kapokra és vélhetően a vendégek ma legalább 1 pontra pályáznak. Ha minden az elképzelésünk szerint alakul akkor egy góllal tud nyerni a Valencia. A hazaiak részéről Amat biztosan nem lesz eltiltása miatt, míg a vendégek részéről három játékos van kérdéses állapotban (Coquelin, Piccini és Sobrino). A mérkőzésen a bet365 fogadóportálon a “fogadáskészítő” opciót vettük igénybe.

Vallecano – Valencia (18:30)
Tipp: Döntetlen, vagy Valencia és 3,5 gól alatt (Kétesély + Gólszám összesített) odds:1,66 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: