b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Valencia – Barcelona – 01/25 16:00

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

A mai futballkínálatot nem piszkálnám annyira. Véleményem szerint több meccsen is meglepetések születhetnek és a statisztikai rendszerünkben sem sűrűn találkoztam 70% feletti opciókkal. A mostani mérkőzés is messze elmarad az esélyes opcióktól, ám úgy érzem, hogy az ajánlott predikcióban van érték.


Az elemzés esetében egy fogadáskészítő ajánlást készítettem, viszont fontos kiemelnem, hogy akik papíron fogadnak, azoknak van esély szintén fogadást kötni a találkozóra. Az ajánlott predikció a statisztikai rendszerünkben a gólváltás volt és ezt húztam be első opcióként. Ezt a legtöbb helyen 1,55-1,65 közötti oddson lehet megfogadni. A második opció esetében a “Döntetlen, vagy Barcelona” opciót osztanám meg, hiszen a statisztikai adatok alapján 1-1-es végeredményre van kilátás.

A statisztikai adatok alapján a hazaiak 1,45, míg a Barcelona 1,20-as várható gólszámmal rendelkezik. Ennek megfelelően a döntetlen reális opció lehet a mérkőzésen.

Fogadáskészítő (Fotó : Bet365)

Egyszóval izgalmas mérkőzésre van kilátás. Amit szintén érdemes kiemelni, hogy a Valencia viszonylag jó szezont fut, hiszen a hetedik helyen állnak. Ám fontos azt is megemlíteni, hogy hazai pályán még veretlenek. A hazaiak eddig tíz mérkőzést játszottak le a hazai publikum előtt és ebből minden egyes mérkőzésen képesek voltak legalább egy gólt szerezni. Ami szintén érdekes tényező, hogy a Barcelona sem a remek teljesítményéről híres idegenben. Ugyan megtörtént az edzőváltás, ám lényegében rengeteg munkája lesz a katalánok új trénerének. Az sem könnyíti meg a vendégek dolgát, hogy az egyik ügyeletes gólfelelős L. Suarez sérülése miatt ma biztosan kihagyja a mérkőzést. A hazaiak részéről is van egy kulcsfontosságú hiányzó Parejo személyében, aki eltiltása miatt hagyja ki a mérkőzést. Ennek ellenére mindkét oldalon igencsak erős egyéni képességekkel rendelkező csapatok láthatóak. Egy szó, mint száz a gólváltás + kétesélyes fogadás kettőséből egy 1,90-es szorzót sikerült kialakítani, amiben szerintem mindenképp van éték. Én bizakodó vagyok, tegnap is, ha az utolsó pillanatokban de jött a fogadáskészítő ajánlás, és most úgy érzem, hogy ismét nagy esélyekkel pályázhatunk a sikerre. Zárásként pedig még egyszer megemlíteném, ha papíron fogadsz, vagy nem tudsz ilyen fogadáskészítő opciókat megrakni, akkor fogadj a gólváltásra, vagy ha rizikósabb opciót választanál akkor a döntetlenre. Véleményem szerint reális lehet az 1-1-es eredmény.

Valencia – Barcelona Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt + Döntetlen, vagy Barcelona (Kétesély) 1,90 “C” kategória 2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: