b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Sevilla – Barcelona – 06/19 22:00

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

Már-már megszokott módon a statisztikai rendszerünk kiértékelései alapján láthatóak voltak, hogy melyik mérkőzésekben lehet reális érték a hétvégi kínálatból. Mivel szeretnénk elfogadható szorzókon fogadni, ezért az odds csökkenéseket megelőzve a hétvégi kínálatból négy találkozót emeltünk ki számotokra. Az első esetben pedig a Sevilla – Barcelona párosítás került górcső alá.


A mérkőzésen leginkább a statisztikai rendszerünk előrejelzéseiben, ill. a csapatok kényszerszünet utáni teljesítményeiben bíznánk. Ugyanis kijelenthetjük, hogy a Barcelona igencsak magabiztos teljesítménnyel és 6-0-ás gólkülönbséggel “rajtolt”, míg a Sevilla négy pontot szerezve abszolválta a folytatást. Igencsak izgalmas párosítás lesz a mostani, ugyanis a Sevilla a harmadik helyen áll jelenleg és őszintén szólva a keretük nagyon összeszokottnak tűnik. Persze nincsen Messi kaliberű játékos a keretükben, ám a L. Oscampos, de Jong, El Haddadi trió roppantul hatékonynak mondható. Ami szintén érdekes tényező, hogy a hazaiak részéről nincsenek kulcsfontosságú hiányzók, így Lopetegui mesternek igencsak könnyű dolga lehet a kezdő tizenegy összeállítását tekintve.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 1-1-es végeredményre van kilátás.

Vajon képes lesz a győzelmi sorozatát folytatni a Barcelona? (Fotó : Getty Images)

 A várható végeredménnyel persze könnyű lenne “vitatkozni”, ugyanis a katalán csapat jóval erősebb egyénekből tevődik össze, ám az összképet látva kijelenthetjük, hogy a mostani idényben valóban fogható a Messi által fémjelzett csapat. Azt sem szabad természetesen elfelejteni, hogy az argentin klasszis bármikor eldöntheti a mostanihoz hasonló mérkőzéseket, ám a hazaiaknak kapóra jöhet, hogy Umtiti és Dembele biztosan kihagyja a mérkőzést, illetve Pique játéka is kérdéses a mai információnk és alapismereteink alapján.


xG (várható gólszámadat)
1,42 1,48
Várható végeredmény : 1-1

A hazaiak esetében szintén kulcsfontosságú tényező lehet, hogy a 2019/2020-as kiírásban 14 hazai mérkőzésen mindössze egyetlen egy alkalommal nem találtak be az ellenfeleknek, és azt sem szabad elfelejteni, hogy a Barcelona is elég sűrűn kap gólt az ellenfelektől az idegenbeli túrák során. A várható gólszámadatok alapján a két együttes bőven az 1,00-ás határ felett rendezkedik be és ennek ismeretében, ill. látva a statisztikai előrejelzéseinket a gólváltásban igencsak magas esély és érték van. Ugyan 68%-os esély nem a legjobb mutató, ám látható, hogy a fogadóirodák is számolnak ezen opcióval. Úgyhogy nagy hiba lenne, hogy ha a “szűkös” pénteki kínálatból nem favorizálnánk ezt a párharcot, ahol remélhetőleg nem tréfálnak meg minket a csapatok.

Sevilla – Barcelona Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.57 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: