b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga: Sevilla – Atletico Madrid ötletadó

Vajon ma képes lesz behúzni a győzelmet a Girona ellen az Atletico Madrid, vagy ismét remiznek a felek? (Fotó : Getty Images)

Ötletadó rovatunk ma sem marad el és ugyan kivártunk a végsőkig még most is marad közel fél óra, hogy megfogadja minden követőnk az általunk kínált ötletadó ajánlást. 


I Sevilla – Atletico Madrid I

Már a mérkőzés előtt is kialakult bennünk egy kép a mérkőzéssel kapcsolatban, ahol azt vártuk igazából a két kiváló félben lévő csapattól, hogy egy szoros mérkőzésen döntetlennel, illetve gólváltással zárnak. Az utóbbi tűnik inkább favorit tényezőnek főleg úgy, hogy a kezünkbe kaptuk a kezdőcsapatokat. A hazai oldalon és a vendégek részéről is szinte a legjobb csapatok állnak fel. A Sevilla oldaláról Ben Yedder (8), An. Silva (8), illetve Sarabia (6) is a kezdőben kap szerepet. Míg a vendégek oldaláról a francia kiválóság Griezmann (7), illetve Correa, Lemar, Koke és Thomas is a kezdőben lesz. Összességében nem várunk egy unalmas mérkőzést, bár a vendégek inkább a védekező futballt valósítják meg a pályán. Ennek ellenére bízunk abban, hogy valamelyik fél megzörgeti a hálót már az első félidőben, amelyre jöhet a válasz a másik oldaltól. Ezért mi a gólváltásra tennénk ötletadó ajánlást. Érdekességként a legutóbbi 5 összecsapásán a két csapatnak 4 alkalommal született meg a gólváltás, mint opció.

Sevilla – Atletico Madrid (16:15)

Tipp:Igen (Mindkét csapat szerez gólt) odds: 1,95

Ötletadó max 1 egység

Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

0
%d bloggers like this: