b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Sevilla – Atletico Madrid – 18:30

Vajon ma képes lesz behúzni a győzelmet a Girona ellen az Atletico Madrid, vagy ismét remiznek a felek? (Fotó : Getty Images)

A második elemzés esetében egy Bet365-ön elérhető fogadást osztok meg veletek. Lényegében a találkozón én egy igencsak “paprikás” hangulató mérkőzésre számítok és ez nem is olyan meglepő.


A mérkőzésen a Bet365-ön megtalálható fogadáskészítő segítségével a büntetőlapokra ajánlok fogadást. Ezt leginkább az előző egymás elleni mérkőzésekre alapozva, illetve a szezon során látottak alapján alakítottam ki és lényegében a csapatok büntetőlapjaira ajánlok fogadást. A szelvény formalitását megosztom itt veletek, ám fontos kiemelnem aki nem tudna erre az opcióra fogadni, hasonló téten a 6,5 lap fölötti opcióban is van érték, hiszen akár piros lap is várható a mérkőzésen, ami két lapot jelent.

Bet365-ön ilyen formában kell megrakni a megosztott ajánlást.

A büntetőlapok alapján a következő mutatókkal rendelkezik a két együttes. A Sevilla hazai pályán 2,4-es, míg az Atletico idegenben 4,2-es átlaggal rendelkezik. Ez alapján 6-7 lapra lehet minimum számítani ezen a mérkőzésen.

Vajon ma is elfajulnak a dolgok a Sevilla – Atletico mérkőzésen? (Fotó : Getty Images)

Ami látható, hogy a fogadóirodák remekül lőtték be a lapokra a határt, hiszen ez a 6,5-ös U/O line a statisztikai adatokból lett kreálva. Ami szintén látható, hogy az Atletico az egyik legszabálytalanabb együttes, rengeteg fault jellemzi a játékukat. Ennek köszönhetően ez az amúgy sem mindennapi mérkőzés könnyen elfajulhat, ráadásul a lapokhoz remekül asszisztálhat J. Gonzalez játékvezető, aki elég szép számmal osztogatja a lapokat. Egy szó, mint száz a megosztott ajánlás bet365-ön rakható, ám ha nem tudod ebben a formában megfogadni az ajánlott opciót kérlek, hogy fogadj a 6,5 büntetőlap fölé az ajánlott téttel!

Sevilla – Atletico Madrid Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 1 lap a Sevilla javára + Több, mint 2 lap az Atletico Madrid javára 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: