b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Sevilla – Athletic Bilbao – 01/03 21:00

Vajon képes lesz ismét két gólt szerezni és nyerni a Sevilla? (Fotó : Getty Images)

Pár hetes pihenő után ismét elrajtol a LaLiga. A 19. fordulóban pedig egy rangadónak ígérkező találkozóval  kezdődik meg a tavaszi kiírás.


A mostani találkozó esetében az eddig kiváló eredményeket produkáló statisztikai rendszerre alapoztam. Lényegében két igencsak erős védelem találkozik egymással, ill. a támadósorok messze elmaradnak a kimagasló hatékonyságtól. A két együttes a mostani felállásban mindössze két-két alkalommal zárt a 2,5 gólos határ felett. Ami ennek a legfőbb apropója, hogy kevés gólt kapnak a csapatok. Ami szintén érdekes tényező lehet, hogy a Bilbao elég gyengén teljesít idegenben és kilenc idegenbeli mérkőzésén öt alkalommal gól nélkül maradt a csapat. Ez a rúgott gólátlagokon is látszik, hiszen a vendégek 0,67-es értékkel rendelkeznek, ami messze nem a legjobb. A Sevilla hazai pályán 1,25-ös átlagot ért el, ami szintén nem kimagasló és lényegében az látható, hogy a második félidőben hatékonyak a felek.

A 2,5 gól alatti opciónak 76% az esélye.

Vajon képes lesz ismét nyerni a Sevilla hazai pályán? (Fotó : Getty Images)

Aztán a statisztikai adatok mellett érdemes megemlíteni, hogy több hiányzó is lesz a csapatokban. A Sevilla részéről Reguilon hiányzik eltiltása miatt a védelemből, míg a vendégek részéről Muniain, de Marcos, Aduriz és Ganea is hiányozhat. Itt a legjelentősebb kiesés továbbra is, a Muniain és Aduriz kettős lenne. Amióta ez a kettős hiányzik messze elmarad a vendégek támadójátékának hatékonysága. Ugyan R. Garcia és I. Williams megpróbálja pótolni a kettőst, de őszintén szólva egyikük sem képes kimagasló teljesítményt nyújtani. Ami biztos, hogy ma a vendégek a védekezésre fognak koncentrálni, amiben köztudottan jól teljesítenek. A Bilbao idegenben eddig egyszer nyert, öt alkalommal remizett, ill. háromszor kikapott, ám elmondható, hogy mérkőzésein két alkalmat leszámítva rendre a 2,5 gól határ alatt zárt a csapat. Mivel egyik fél sem rendelkezik hatékony támadósorokkal, ill. a Sevilla védelem is legfőképp hazai pályán teljesít jól, ahol nagyon ritka az, hogy kapjanak gólt. Úgyhogy bizakodva várom a találkozót. A játékosok még pontatlanok lehetnek, ezért a befejezések elmaradhatnak. Úgyhogy akár egy 0-0, 1-0-ás mérkőzést is kinézek ebből a mérkőzésből. Ami látható a szorzók esetében, hogy a 2,5 gól alatti opció nyitó szorzója már csökkent és az 1,74-es határról 1,66-os értékre ereszkedett. Ebben még van némi érték, ám kellő óvatossággal kezelem a most megosztott opciót és ennek megfelelően csak 2,5 egységgel ajánlom fogadásként.

Sevilla – Athletic Bilbao Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Kevesebb, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) 1,66 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: