b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Real Sociedad – Villarreal – 01/05 14:00

A mai nap folyamán is megpróbáltam limitálni az elemzéseket és ennek megfelelően csak egy találkozóra készültem.


Igencsak remek mutatókkal rendelkezünk a LaLiga keretein belül és ténylegesen most is egy olyan találkozóra ajánlok fogadást, ahol várhatóak a gólok. A pályán a Real Sociedad, ill. a Villarreal fog egymással találkozni és érdemes kiemelni a csapatokról, hogy nagyon hatékonyak. A hatékonyság alatt értem a gólszerzést. A Real Sociedad hazai pályán minden meccsén képes volt gólt szerzni, míg a Villarreal idegenben szintén megtette mindezt. Ez pedig kimagasló adatnak számít, hiszen a hazaiak nyolc, a vendégek kilenc meccsen tették meg mindezt. Aztán szintén érdekes adat, hogy a 2,5 gól feletti határon szinte rendre overeznek a felek a mostani felállásban és ehhez kellőképp asszisztálnak a védelmek, akik nagyon ritkán képesek kapott gól nélküli kihúzni a mérkőzéseket.

A 2,5 gól feletti opció esélyessége 82%. A hazaiak 1,62, míg a vendégek 1,56-os rúgott gólátlaggal rendelkeznek.

A Villarreal játékosok ma is gólokat ünnepelhetnek. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai adatok mellett szintén érdemes megemlíteni, hogy a keretekben a leggólerősebb játékosok játékra alkalmas állapotban. Ennek megfelelően a hazai oldalon Oyarzabal, Willian Jose, Portu és Odegaard is játszhat, míg a vendégek részéről Moreno, Ekambi és S. Cazorla is a keret részese. Ami szintén biztató lehet, hogy a csapatokból legfőképp a védelmekből, ill. középpályás sorokból hiányoznak a játékosok, ennek megfelelően minden adott egy gólokban gazdag mérkőzéshez. A fogadóirodák a hazaiak sikerét várják ám én nem írnám le a vendégeket. A gólváltás is reális opció lehet, de a 2,5 gól feletti opciót tartja leginkább esélyesnek a statisztikai rendszer. Ennek megfelelően én ezt favorizálnám. Az opening odds erre az opcióra 1,80-as határon indult, amit a statisztikai rendszerben már 1.67-es szorzóért cserébe lehetett megfogadni a megosztáskor. Mostanra 1.57-es értékre csökkent az opció szorzója, ez pedig nem véletlen. Úgyhogy amíg van benne egy minimális érték érdemes megfogadni. Ezért öt egységgel fogadok a 2,5 gól feletti opcióra.

Real Sociedad – Villarreal Fogadási határidő : 14:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Több, mint 2,5 gól (Gólszám összesített) 1,57 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: