b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Real Sociedad – Valencia – 02/22 18:30

Vajon ma is pontokat szerez a Valencia ezen a kiélezett párharcon? (Fotó : Getty Images)

A spanyol élvonalból már a statisztikai adatok felvitelekor kijelöltem ezt a párharcot, hiszen itt remek értéket képviselt a gólváltás esélyessége.


A Valencia ismerős lehet, hiszen szerdán fogadtunk a csapat meccsére és az Atalanta ellen ugyan sikerült a spanyoloknak beleszaladni egy 4-1-es vereségbe, de a mérkőzéshez hozzátartozik, hogy nyert a megosztott ajánlásunk. A Valencia védelem továbbra is több sebből vérzik, rengeteg a kulcsfontosságú hiányzójuk és ennek köszönhetően egy kisebb átjáróház a védelem. A Real Sociedad egy remek együttes, nagyon jó kvalitású labdarúgókból tevődik össze a csapat, ám itt is a védelem sehogy se akar összeállni. Annyi biztos, hogy a “denevérek”, ma fáradtabbak lehetnek, ám nagy hiba lenne ezt a támadósort leírni, főleg úgy, hogy a mostani ismét egy kulcsfontosságú meccs számukra. A Real Sociedad jelenleg a 8. helyen áll, míg a vendégek a 7. pozíciót töltik be és a felek között mindössze 1 pont különbség van.

A várható gólszámadatok alapján 2,09, ill. 1,18 a csapatok mutatója. Ez alapján pedig a gólváltásra, ill. a hazai győzelemre is reális esély lehet.

Vajon képes lesz pontokat szerezni a Valencia ezen a kiélezett párharcon? (Fotó : Getty Images)

Ami tehát egyértelmű, hogy jelen állás szerint a Real Sociedadnak áll a zászló, ám a Valencia ellen egyik spanyol csapatnak sem egyszerű győzni, főleg nem a Real Sociedadnak akik legutóbb tétmérkőzésen 2017-ben tudtak három ponttal távozni, ebből a párosításból. A két együttes mérkőzéseiről amúgy elmondható, hogy döntő többségben gólokkal tarkított, bár a 2018/2019-es kiírás pont nem hozta azokat az eredményeket, de az idei szezonban egy alkalommal találkoztak a felek és akkor 1-1-es döntetlennel zártak. Mivel a vendégek védelmében továbbra is adottak a hiányzók, így a védekezés ismét nem klappolhat és ahogy leírtam ezt a hétközi elemzésben is, a védekezésre egyszerűen nem támaszkodhat a Valencia. Ennek megfelelően ismét egy gól gazdag mérkőzés alakulhat ki és lényegében nincs semmiféle indok arra, hogy a Valencia ne vegye fel ismét a nyílt sisakos támadási formát. Elől minden egyes kulcsjátékos bevethető és az Atalanta ellen is csak a pechüknek köszönhették a spanyolok, hogy nem három-négy góllal zártak, hiszen többször eltalálták a kapufát. A Real Sociedad otthon jó és minden egyes meccsén eddig gólt szerzett. A Valencia idegenbeli túráin botladozik, ám az együttes két találkozót leszámítva rendre gólt szerzett, ill. egy alkalmat kivéve gólt is kapott, úgyhogy lehet számolni ma is a gólokkal. A hazai csapatban Llorente az aki biztosan kihagyja a meccset, míg a vendégeknél a Garay, Gabriel védőpáros szinte garantált hogy nem lép pályára. Ezenkívül viszont jó hír, hogy a hazaiaknál Willian Jose, Portu, Oyarzabal, Isak is a keretben szerepel, míg a vendégeknél Parejo, Guedes, Soler, Cheryshev és Gameiro játékéra is számíthatunk. Ezen játékosok mindegyikében benne van a gól és láthattuk azt, hogy a Valencia nem adta fel 4-0-ás eredménynél sem, úgyhogy a vendégekben érzek annyi potenciált, hogy ma az amúgy nem jó védekezési eredményekkel rendelkező Sociedadnak rúgjanak egy gólt és remélhetőleg erre a hazaiaktól is érkezik válasz. A statisztikai rendszerünk adatai alapján a gólváltás esélyessége 75%, ez pedig igencsak magas. Ennek ellenére egy kicsit zavar, hogy a Valencia hét közepén még a BL-ben játszott, úgyhogy csak 2,5 egységgel ajánlom ezt a találkozót is fogadásként és remélem, hogy nem okoznak csalódást a csapatok.

Real Sociedad – Valencia Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1,61 “B” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: