b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Real Sociedad – Real Madrid – 06/21 22:00

A Real Sociedad – Real Madrid mérkőzésen a statisztikai adatokra alapozva készítettük el az ajánlásunkat. A mostani opciót csak online fogadóirodában lehet megfogadni!


Tegnap este ahogy jeleztem is a szubjektív véleményünket megtartjuk és hagyatkozunk a számokra, ill. olyan kulcsfontosságú tényezőkre, amelyek alapján adott csapatoknak “kötelező” lenne a pontszerzés. A mostani találkozó pedig ilyen, ugyanis a “királyi gárda” egalizálhatja a lemaradását az ősi rivális Barcelonával szemben. Messiék döntetlent értek el a Sevilla otthonában és ma ezt illő lenne kihasználni Benzemáéknak.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 1-1-es végeredményre van kilátás.

Vajon ma is győzelmet ünnepelhetnek Benzemáék? (Fotó : Getty Images)

 A várható gólszámadatok alapján látható, hogy szoros mérkőzésre van kilátás, ugyanis a Real Sociedad a kényszerszünetet megelőzően viszonylag jól teljesített hazai pályán. Viszont a rajt óta mindössze egy pontot szereztek, pedig az ellenfelek listáján az Osasuna és az Alaves szerepelt, akik azért verhetőnek mondhatóak.


xG (várható gólszámadat)
1,17 1,42
Várható végeredmény : 1-1

A Real Madrid ezzel ellentétben két magabiztos győzelmet ért el, bár a Valencia elleni fiaskó, inkább mondható szerencsésnek. Ugyanis a vendégektől egy minimális leshelyzet miatt vettek el egy találatot, ill. volt egy kapufája is az akkori vendég csapatnak. A Real Sociedad legutóbb ugyan megtréfálta a “királyi” csapatot, hiszen kiejtették őket egy hét gólos mérkőzésen a kupából és lényegében a vendégek a döntőig meneteltek, ahol az Athletic Bilbao lesz az ellenfelük. A Real ezzel ellentétben a bajnokságban verte igencsak magabiztosan a mostani riválisát, ugyanis november végén 3-1-re nyertek a mostani riválisuk ellen. A folytatás után mindkét meccsén három gólt rúgott a Real Madrid és vélhetően ma is kiszakadhat a gólzsák a vendégeknél. Ugyan a várható gólszámadatok alapján 1-1-es végeredményre van kilátás, ám a vendégek pontszerzésében és a 6,5 szöglet feletti opcióban reális érték lehet. A találkozó esetében a szögletek kerültek ajánlásra, ugyanis 6,07 és 4,86-os átlaggal rendelkeznek a csapat. Ha csak ezt nézzük, akkor legalább 10-11 szöglet várható a meccsen, ám ideje lenne, hogy megszakadjon a pech sorozatunk. A fogadászkészítőbe tehát három opciót kell párosítani és bet365-ön a több, mint 1 gól és a több, mint 6 szöglet opciókat kell kiválasztani az opciók közül. Az így kapott viszonylag “jó” szorzót, hiba lenne kihagyni, ugyanis bet365-ön jelenleg 1.70-es szorzó fogadható az általunk “kreált” opció.

Real Sociedad – Real Madrid Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Döntetlen, vagy Real Madrid + 1,5 gól felett + 6,5 szöglet felett (Fogadáskészítő) 1.70 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: