b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Real Sociedad – Barcelona – 16:00

Real Madrid, vagy a Barcelona jut tovább a Spanyol Kupában? (Fotó: AFP)

A Real Sociedad – Barcelona mérkőzésen izgalmas kilencven percre számítok. A katalánoknak nem lesz könnyű dolguk, hiszen a hazaiak eddig jól teljesítenek a bajnokságban.


A Real Sociedad jelenleg a negyedik helyen áll, ami igencsak jó eredménynek számít az ő esetükben. Ami látható, hogy borzasztó gólerős a csapat és szinte minden idei bajnokijukon képesek voltak gólt szerezni. A katalánok persze továbbra is kiemelkednek a spanyol élvonalból, ám én ennek ellenére úgy érzem, hogy ma ismét betalálhat a hazai együttes. A Barcelona a mostani szezon legeredményesebb együttese a maguk negyvenegy rúgott góljukkal. Ez az eddigiek alapján mérkőzésenkénti 2,73-as átlagot eredményez az ő részükről.

A várható gólszámadatok alapján 1,38, ill. 1,99 a két csapat mutatója. A gólváltásra 72% esélyesség, míg a 2,5 gól feletti opcióra 61% esély van.

Vajon tovább folyatódik a Barcelona remeklése, vagy ismét megnehezíti a dolgukat a Real Socieded?! (Fotó: AFP)

Ami biztos, hogy a vendégek keretében a Messi, Suarez, Griezmann trió a keret részese és a vendégek egyre kevesebb játékost kénytelenek nélkülözni. A hazai csapatban Le Normand eltiltás miatt hiányzik, ill. Illarramendi továbbra sem épült fel sérüléséből. Ami látható a hazaiak esetében, hogy Willian Jose, ill. az Oyarzabal, Portu, Merino, Odegaard négyes remekül játszik és hétről, hétre képesek gólt/gólokat szerezni. A mostani mérkőzésen pedig ez az ötös játéka szinte garantált. Egy szó, mint száz vállalok némi rizikót, de számomra a gólváltás és a 2,5 gól feletti opció kettőse reálisnak tűnik.

Real Sociedad – Barcelona Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen + 2,5 gól felett (Mindkét csapat szerez gólt + Gólszám összesített) 1,83 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: