b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Real Madrid – Valencia – 06/18 22:00

A LaLiga 29. fordulójának késő esti mérkőzésén a Real Madrid – Valencia párharcot láthatjuk.


A Real Madrid nagyon magabiztosan kezdte meg a folytatást és 3-1-re nyertek az Eibar ellen. A Valencia ezzel ellentétben pontokat hullajtott a Levante ellen, ami a véghajrát nézve még akár végzetes hiba is lehet, ugyanis a vendégek a nyolcadik helyre csúsztak. A “királyi gárda” továbbra is a bajnoki címért harcol a Barcelonával és a véghajrához érve mindössze két pont lemaradása van Zidanéknak. Ennek ismeretében mindkét csapatnak szüksége lenne a pontokra, ám a Real Madrid számít esélyesebbnek a mostani mérkőzésen.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 2-1-es végeredményre van kilátás.

Vajon képes tartani a lépést a Real Madrid a Barcelonával? (Fotó : getty images)

 A Real Madrid hazai pályán eddig veretlen és 10-4-0-ás mérlege van a csapatnak. Azt érdemes természetesen megemlíteni, hogy a mostani mérkőzést is az Alfredo di Stéfano Stadionban rendezik meg és nem a Bernabéuban. Tudhatjuk azt a tényezőt is, hogy a “hazai pálya” , mint előny némileg elveszni látszik a nézők nélküli mérkőzéseknek köszönhetően. Viszont a Real Madrid játékosait ezt az Eibar elleni mérkőzést látva nem nagyon zavarta.


xG (várható gólszámadat)
2,09 0,97
Várható végeredmény : 2-1

A hiányzókat látva döntöttünk az egyik opció mellett, ugyanis a hazaiak csapatából vélhetően a Nacho, Lucas, Jovic hármas hiányozni fog, ill. Carvajal és Ramos játéka is kérdésessé vált. Ezen játékosok hiánya pedig komoly fejtörést okozhat a Real Madrid francia trénerének, ugyanis egy viszonylag gólerős Valencia fog hozzájuk látogatni. A vendégek keretéből továbbra is a Garay, Piccini, Gabriel hármas maródi, viszont rajtuk kívül minden egyes játékos játékára számítani lehet. A felek a 2019/2020-as kiírásban már kétszer találkoztak egymással és egyszer 1-1, míg legutóbb 3-1-re nyert a Real Madrid. A Valencia minket nem igazán győzött meg a Levante ellen, ám érdemes megemlíteni, hogy ha a Real Madrid védelméből hiányozni fognak a kulcsfontosságú játékosok, akkor könnyedén betalálhat a Guedes, Gomez, Rodrigo, Soler, Parejo ötös tagjai közül bárki. A Real csapatában nagy valószínűséggel Benzema, Rodrygo, Vinicius hármas játékára lehet számítani a támadó harmadban. Egyébként Zidane helyzete igencsak egyszerű, hiszen annyira mély a keret, hogy a mostani Valenciát, szerintünk egy “gyengébb” összeállítás is magabiztosan verhetné. Egy szó, mint száz a fogadásunk alapja a Real Madrid győzelmére és a gólváltásra vonatkozik, amit 2,5 egységgel ajánlunk fogadásként.

Real Madrid – Valencia Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Real Madrid + Igen (1×2 + Mindkét csapat szerez gólt) 2.62 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: