b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Real Madrid – Getafe – 07/02 22:00

A mai elemzésünkben a királyi gárdát favorizálnánk és ennek megvannak a megfelelő okai.


A hazaiak ugyanis könnyen négy pontosra növelhetik az előnyüket a Barcelonával szemben és ennél aligha kell Benzemáéknak nagyobb motiváció. A Getafe ugyan idén jól szerepel és kevés gólt is kap, azt viszont elmondhatjuk, hogy idegenben azért nem nehezítette meg a nagyobb ellenfelek dolgát és összességében 6-4-5-ös idegenbeli mutatójuk is erről tanúskodik. A másik indok a Real Madrid mellett, hogy hazai pályán igencsak erős mutatójuk van, hiszen 16 mérkőzést követően 12-4-0-ás mérlegük van és mindössze 10 gólt kapott idén a királyi gárda.

A várható gólszámadatok alapján 2-0-ás eredményre van kilátás.

Egye esetleges győzelemmel négy pontra növelheti az előnyét a Real Madrid. (Fotó : Getty Images)

Azt megfigyelhettük, hogy idén azért a védelem rendben van, ráadásul Zidane egy olyan védősort rakott össze, amely ritkán hibázik, vagy ha ez meg is történik, akkor Courtois bravúrokkal menti meg a csapatát a kapott góloktól. Az is elmondható a csapatról, hogy a kényszerszünetet követően ők azok, akik minden meccsüket megnyerték, bár elég könnyed sorsolása volt a csapatnak. Amennyiben szeretnék növelni az előnyüket Modricék, akkor ma nyerni kell. A Getafe támadósorban ugyan van potenciál, ám látva azt, hogy a Real képes elől általában 2 gólt szerezni, illetve ismerve azt a tényezőt, hogy a védelem elég stabil lábakon áll, aligha lesz sok lehetőség a vendégek előtt. Tegnap a West Ham – Chelsea meccsen megleptek minket a felek, de legutóbb a Real meccséről is elmondhattuk ezt, ugyanis egy szűk 1-0-ás győzelmet arattak az Espanyol ellen. Mivel a madridiakra jellemző, hogy kevés gólos mérkőzéseket hoznak össze, aligha fog ma kiszakadni a gólzsák. A Getafe viszonylag jól védekezik, bár elég sűrűn kap gólt, de ha megfigyeljük a 4,5 U/O line-t, akkor láthatjuk, hogy harminckét fordulót követően a hazaiak négy, míg a vendégek kétszer zártak a line felett. Ez mindenképp biztató, úgyhogy a hazai győzelemre és a 4,5 gól alatti opcióra ajánlunk fogadást alacsony téttel. Bet365-ön és unibeten a fogadáskészítő, illetve. fogadásépítő segítségével tudjátok elkészíteni a megosztott ajánlást.

Real Madrid – Getafe Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Real Madrid + 4,5 alatt (1×2 + Összesített gólok) 1.70 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: