b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Real Madrid – Barcelona

Real Madrid, vagy a Barcelona jut tovább a Spanyol Kupában? (Fotó: AFP)

Az ötletadó rovatunk ma ismételten három résszel jelentkezik. Tegnap a dortmundi meglepetésen kívül minden egyes ajánlásunk nyert, ezért aki velünk tartott szép profitot “húzhatott” be.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
63 nyertes – 33 vesztes ajánlást tettünk közzé.


Ismét nyernek a katalánok a blancók vendégeként? (Fotó: AFP)

I Real Madrid – Barcelona I

A Spanyol Kupában kiütéssel jutott tovább a Barcelona, elég volt közel 15 percnyi intenzívebb játék a Messiéktől és a Real Madrid védőharmadát mattolták is. A mai mérkőzéssel kapcsolatban már felmerült, hogy Ramos kihagyja a mérkőzést, amely nagy érvágás lehet a hazai védelemnek, ezen kívül pedig morálisan egy megtört csapatot láttunk a pályán szerdán. Ami szintén látható volt, hogy nincs megfelelő befejező embere a csapatnak, rendkívül sok helyzetet hagyott ki a fiatal brazil tehetség Vinicius, de Benzema is hatalmas lehetőségeket puskázott el.

A két együttes a 2018/2019-s szezonban 3 alkalommal találkozott egymással idáig és két alkalommal Barcelona kiütés, míg az első kupamérkőzésen egy döntetlen szemtanúi lehettünk.

Érdekes lehet tehát a mérkőzés és adott a kérdés, hogy ma képes lesz-e váltani a királyi gárda,eltudják-e felejteni az előző mérkőzést vagy marad ugyanaz a mérkőzés, mint az előző összecsapáson. Rengeteg kihagyott Real Madrid helyzet és az ezáltal elpocsékolt győzelmi lehetőség? Avagy ma hazai gálázást láthatunk? Egy biztos, hogy minket a katalánok meggyőztek és kiindulva abból, hogy legutóbb a Real Madrid 2017.08.16-án nyert a Barcelona ellen, szerintünk nem ma fogják megtenni ismét ezt. Úgyhogy maradtunk a kétesélyes fogadásnál és az 1,5 gól feletti opciók kombinálásánál, amelyet a bet365 fogadóportál fogadáskészítő lehetőségével hoztunk létre.

Real Madrid – Barcelona (20:45)
Tipp:Döntetlen, vagy Barcelona + 1,5 gól felett (Kétesély + Gólszám összesített) odds:1,68 Ötletadó max. 1 egység
Ezek a meglátások nem tartoznak a “prémium szolgáltatásunkhoz”, döntő többségben ezeket a mérkőzéseket “ötletadó ajánlásokként” osztjuk meg az olvasóinkkal. Személyes vélemények, illetve kisebb “elemzések” találhatóak a cikkek döntőrészében. Ezen tartalmak tehát sem prémium, sem ingyenes szolgáltatásunk részeként nem tekinthetőek.

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: