b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Real Madrid – Barcelona – 03/01 21:00

Real Madrid, vagy a Barcelona jut tovább a Spanyol Kupában? (Fotó: AFP)

A spanyol bajnokságban ismét megrendezésre kerül az El Classico és rég volt már ilyen kiélezett helyzet a két együttes között.


A 25. fordulót követően mindössze két pont van a felek között és ez még izgalmasabbá teszi ezt a találkozót. Ami azt illeti, az utóbbi időben a Real Madrid “nagy” meccsei számomra csalódást keltően alakultak. A “nagy” mérkőzések esetén pedig a Barcelona/Atletico Madrid kettősre gondolok. Engem egyik találkozón sem győzött meg az utóbbi időben a csapat, ráadásul az a fajta agresszivitás ami a felek mérkőzéseit illette még Mourinho idején már a “habokban” sincs. A mérkőzésen én ennek megfelelően egy némileg meglepő opcióval készülök és remélem, hogy nem fogják a felek keresztbe húzni a számításaimat.

A statisztikai adatok alapján mindkét együttes részéről várható 2-2 büntetőlap, ill. Lahoz a mérkőzés játékvezetője is remekül asszisztálhat a lapokhoz a maga 6,15-ös átlagával.

Fogadáskészítő (Fotó : Bet365)

Lahoz rég vezetett már El Classicot, ám amikor ezt megtette 6 lapot osztott ki. Összességében a fogadóirodák egy magas határt húztak meg, ami véleményem szerint “zöldülhet”, ám kihasználva a bet365 adta lehetőségeket én aligha hinném azt, hogy 10 lap születne a találkozón. A csapatok eddigi történetében erre eddig nem nagyon volt példa az utóbbi időben, sőt volt rá példa, hogy két lappal zártak a felek. Őszintén szólva a BL mérkőzések után a csapatokban lehet némi fáradtság, ill. ahogy ott fejben elszálltak a csapatok, én szerintem ma egy jóval “koncentráltabb” játékosokat láthatunk a pályán. Ramos vélhetően tanult a múltkori kiállításból, míg a vendégek részéről remélhetőleg Vidal is. Egy szó, mint száz 10 lap szerintem irreálisan magas, főleg ha piros nem születik a mérkőzésen. Amennyiben lenne piros, az köztudott, hogy két lapnak minősül. Ez az egy tényező húzhatja keresztbe a számításaim, ám látva Lahoz játékvezetését, elég gyengén osztogatja az utóbbi időben a lapokat a 6-7 lapos határ jöhet, de én inkább egy under opcióval kalkulálnék, ill. azzal a tényezővel, hogy mindkét oldal beszed 2-2 lapot. A fogadásomat 2,5 egységgel ajánlom és remélem, hogy “zöldül” a megosztott fogadáskészítő ajánlásom.

Real Madrid – Barcelona Fogadási határidő : 21:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1 lap felett (Real Madrid) + 1 lap felett (Barcelona) + 10 lap alatt (Összesített büntetőlapok) 1,66 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: