b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Real Madrid – Alaves – 07/10 22:00

A Real Madrid továbbra is pontszerzési kényszerben lép pályára, ugyanis a Barcelona egy pontra csökkentette hátrányát a királyi gárdával szemben.


Zidane dolga egy kicsit megnehezedhetett, ugyanis a mai játéknapon Carvajal, Ramos és Marcelo védőtriót nélkülöznie kell a francia trénernek. Persze aggodalomra semmi ok, ugyanis így is olyan mély kerete van a madridi csapatnak, hogy aligha babrálhat ki velük egy Alaves szintű csapat. A vendégek nem gondolnám, hogy nagy veszélyt jelentenének, ugyanis jelenleg a 17. helyen áll a csapat, ráadásul a kényszerszünet utáni folytatás egyáltalán nem alakult nekik kedvezően és két mérkőzést leszámítva képtelenek voltak gólt szerezni az ellenfeleknek.

A várható gólszámadatok alapján 2-0-ás eredményre van kilátás.

Vajon ma is győzelmet ünnepelnek Benzemáék? (Fotó : Getty Images)

A Real Madrid utóbbi mérkőzéseiről elmondható, hogy elég “nyögvenyelősre” sikerül, ugyanis elmondható, hogy mindig a véghajrában sikerült betalálni a csapatnak és a legtöbb alkalommal ezt büntetőből tették meg. Mivel saját kezükbe van a bajnoki arany, így nagyon bízom benne, hogy ma is egy pontos védekezésre fog épülni Zidane játéka, még ha három kulcsjátékos is fog hiányozni a védelemből. Elől pedig remek hír, hogy szinte minden játékos “bevethető”. Egy szó, mint száz a Real Madrid győzelmét szerintem nem kell magyarázni, a kérdés csak a gólokon alapszik, viszont látva a Real utóbbi mérkőzéseit aligha fog kiszakadni az a bizonyos gólzsák. Bet365, és unibeten a fogadásépítő, vagy készítő opciót kell használatba venni és előbbin a 4 gól alatti opciót kell favorizálni.

Real Madrid – Alaves Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Real Madrid + 3,5 gól alatt (Fogadáskészítő) 1.83 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: