b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Real Betis – Villarreal – 07/01 22:00

BARCELONA, SPAIN - AUGUST 25: Nabil Fekir of Real Betis celebrates scoring his team's opening goal with team mates during the Liga match between FC Barcelona and Real Betis Balompie at Camp Nou on August 25, 2019 in Barcelona, Spain. (Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

A mostani tartalom egyfajta statisztikai ajánlás, amelyhez mindössze egy rövid szöveges elemzés tartozik. Az ilyen tartalmak esetében a tippadóink a külön erre a célra kialakított telegram csatornán osztják meg a gondolataikat, illetve tippjeiket és a weboldalon csak az eredmény rögzítésének céljából kerülnek fel azok. Ne feledje, hogy a szolgáltatásunk esetében élő tippeket is megosztunk az előfizetőink számára. Amennyiben Ön előfizetőnk és nem csatlakozott még a telegram csatornánkhoz, akkor az előfizetői tájékoztatóban található alternatív linkre kattintva megteheti ezt.


A mérkőzés és a megosztott opció a statisztikai rendszerünkben szereplő kiemelt ajánlások között szerepelt, ezért külön szöveges elemzést nem tartalmaz.

Real Betis – Villarreal Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.62 1,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588
(Kiemelt kép : Getty Images)

0
%d bloggers like this: