LaLiga : Real Betis – Granada – 06/15 22:00

2020-06-15 Off By betandwintipps

A mai nap egyetlen egy mérkőzés került kielemzésre a kínálatból, ez pedig a Betis – Granada párharcra vonatkozna.


A találkozóval kapcsolatosan leginkább a koronavírus által kialakított szünet utáni eredményeket és teljesítményeket látva, illetve a statisztikai rendszerünk adataira alapozva hoztuk meg a döntésünket. Ami azt illeti a Granada igencsak magabiztosan kezdte meg a folytatást, ugyanis 2-1-re nyertek a Getafe ellen és ezzel egy lépéssel közelebb kerültek a nemzetközi kupaporondot jelentő helyekhez. A Betis ezzel ellentétben vereséggel kezdett és hiába játszottak a legjobb játékosok a zöld/fehér mezes csapatban, egyszerűen semmi sem jött össze Fekirék számára. A hazaiak számára nem igazán van motivációs tényező, ugyanis a középmezőnyben való maradásuk szinte garantált, ám a Granada céljai egyértelműek és véleményünk szerint ma mindent megfog tenni a vendég csapat a győzelemért.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 2-1-es végeredményre van kilátás.

Fekir több alkalommal is megnehezítette már a vendég csapatok dolgát és ma sem lesz egyszerű a francia támadót megállítani. (Fotó : Quality Sport Images/Getty Images)

 A várható gólszámadatok igencsak beszédesek, ugyanis mindkét együttes bőven az 1,00-ás határ fölötti mutatóval rendelkezik és ennek köszönhetően nagy esély van arra, hogy mindkét együttes gólt szerezzen.A gólváltás mellett több tényező is szólhat, ám mi leginkább a Betis védelmére alapoznánk. Ugyanis a hazai védelem már 45 találatot hozott össze, ami az egyik leggyengébb mutatónak minősül a LaLiga mezőnyében. A Granada idegenben nem a leghatékonyabb, de azért ilyen feltételek mellett aligha marad rúgott gól nélkül a csapat.


xG (várható gólszámadat)
1,82 1,37
Várható végeredmény : 2-1

A hazai támadósorban hatalmas potenciál lehet, ám én N. Fekir érkezésével azt mondtam, hogy kell egy bő idény arra, hogy itt egy komplett támadósor kialakuljon. Ennek megfelelően teljesít is elől a csapat és hiába van Loren, Joaquin, Fekir, Tello, Iglesias ötös, egyszerűen nem érett össze ez a csapat és Rubi-nak igencsak sok dolga lesz a jövőben ezen játékosokkal. Annyi biztos, hogy Fekir nagyon jó labdarúgó, ill. Loren/Tello duó lehet a Betis számára az egyik legjobb megoldás a támadásokat tekintve, ugyanis amikor ez a három játékos játszott, akkor szerezték a legtöbb góljukat. Mivel a Sevilla ellen Iglesias igencsak gyengén játszott, nagyon meglepne minket, ha ismét kezdene a támadó. Egy szó, mint száz a Betis támadó harmadában olyan labdarúgók játszanak, akik bármikor képesek lehetnek gólt szerezni és itt bármilyen helyzetre gondolhatunk, akár felépített támadásból, de akár egy pontrúgásból is könnyen veszélyes lehet a csapat. Azt szintén nem felejthetjük el, hogy hazai pályán nagyon gólerős a Betis és ugyan most némileg ezt az előnyt nem élvezhetik Fekirék, de azért a 7-3-4-es mutató, ill. a 27-21-es gólátlag önmagáért beszél. Egyszóval mi bízunk abban, hogy a gólváltás “zöldülhet” a mérkőzésen, amelyre az előzetes statisztikák alapján 65% esély van. Számunkra remek hír lehet, hogy a Granada keretéből rengetegen hiányoznak és a legtöbb hiányzó a középpályáról, ill. a védelemből hiányzik. A támadósorban viszont Machis, Fernandez és a rutinos Soldado hármas játéka szinte garantált, amely tovább emelheti a gólváltás esélyét, úgyhogy bizakodunk és remélhetőleg ma minden az elképzeléseink szerint alakul.

Real Betis – Granada Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.80 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588