b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Real Betis – Granada – 06/15 22:00

BARCELONA, SPAIN - AUGUST 25: Nabil Fekir of Real Betis celebrates scoring his team's opening goal with team mates during the Liga match between FC Barcelona and Real Betis Balompie at Camp Nou on August 25, 2019 in Barcelona, Spain. (Photo by Quality Sport Images/Getty Images)

A mai nap egyetlen egy mérkőzés került kielemzésre a kínálatból, ez pedig a Betis – Granada párharcra vonatkozna.


A találkozóval kapcsolatosan leginkább a koronavírus által kialakított szünet utáni eredményeket és teljesítményeket látva, illetve a statisztikai rendszerünk adataira alapozva hoztuk meg a döntésünket. Ami azt illeti a Granada igencsak magabiztosan kezdte meg a folytatást, ugyanis 2-1-re nyertek a Getafe ellen és ezzel egy lépéssel közelebb kerültek a nemzetközi kupaporondot jelentő helyekhez. A Betis ezzel ellentétben vereséggel kezdett és hiába játszottak a legjobb játékosok a zöld/fehér mezes csapatban, egyszerűen semmi sem jött össze Fekirék számára. A hazaiak számára nem igazán van motivációs tényező, ugyanis a középmezőnyben való maradásuk szinte garantált, ám a Granada céljai egyértelműek és véleményünk szerint ma mindent megfog tenni a vendég csapat a győzelemért.

A várható gólszámadatok (xG) alapján 2-1-es végeredményre van kilátás.

Fekir több alkalommal is megnehezítette már a vendég csapatok dolgát és ma sem lesz egyszerű a francia támadót megállítani. (Fotó : Quality Sport Images/Getty Images)

 A várható gólszámadatok igencsak beszédesek, ugyanis mindkét együttes bőven az 1,00-ás határ fölötti mutatóval rendelkezik és ennek köszönhetően nagy esély van arra, hogy mindkét együttes gólt szerezzen.A gólváltás mellett több tényező is szólhat, ám mi leginkább a Betis védelmére alapoznánk. Ugyanis a hazai védelem már 45 találatot hozott össze, ami az egyik leggyengébb mutatónak minősül a LaLiga mezőnyében. A Granada idegenben nem a leghatékonyabb, de azért ilyen feltételek mellett aligha marad rúgott gól nélkül a csapat.


xG (várható gólszámadat)
1,82 1,37
Várható végeredmény : 2-1

A hazai támadósorban hatalmas potenciál lehet, ám én N. Fekir érkezésével azt mondtam, hogy kell egy bő idény arra, hogy itt egy komplett támadósor kialakuljon. Ennek megfelelően teljesít is elől a csapat és hiába van Loren, Joaquin, Fekir, Tello, Iglesias ötös, egyszerűen nem érett össze ez a csapat és Rubi-nak igencsak sok dolga lesz a jövőben ezen játékosokkal. Annyi biztos, hogy Fekir nagyon jó labdarúgó, ill. Loren/Tello duó lehet a Betis számára az egyik legjobb megoldás a támadásokat tekintve, ugyanis amikor ez a három játékos játszott, akkor szerezték a legtöbb góljukat. Mivel a Sevilla ellen Iglesias igencsak gyengén játszott, nagyon meglepne minket, ha ismét kezdene a támadó. Egy szó, mint száz a Betis támadó harmadában olyan labdarúgók játszanak, akik bármikor képesek lehetnek gólt szerezni és itt bármilyen helyzetre gondolhatunk, akár felépített támadásból, de akár egy pontrúgásból is könnyen veszélyes lehet a csapat. Azt szintén nem felejthetjük el, hogy hazai pályán nagyon gólerős a Betis és ugyan most némileg ezt az előnyt nem élvezhetik Fekirék, de azért a 7-3-4-es mutató, ill. a 27-21-es gólátlag önmagáért beszél. Egyszóval mi bízunk abban, hogy a gólváltás “zöldülhet” a mérkőzésen, amelyre az előzetes statisztikák alapján 65% esély van. Számunkra remek hír lehet, hogy a Granada keretéből rengetegen hiányoznak és a legtöbb hiányzó a középpályáról, ill. a védelemből hiányzik. A támadósorban viszont Machis, Fernandez és a rutinos Soldado hármas játéka szinte garantált, amely tovább emelheti a gólváltás esélyét, úgyhogy bizakodunk és remélhetőleg ma minden az elképzeléseink szerint alakul.

Real Betis – Granada Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Igen (Mindkét csapat szerez gólt) 1.80 Rizikós ajánlás
2.5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: