b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Osasuna – Real Madrid – 02/09 16:00

Karim Benzema gólja ma is győzelmet érhet! (Fotó: Getty Images)

A mai nap folyamán is több elemzésre lehet számítani. Az első elemzés esetében az Osasuna – Real Madrid kettős mérkőzése került górcső alá.


Nagyon rég ajánlottam már fogadást a Real Madrid mérkőzéseire, bár amióta a statisztikai rendszerünk működik a királyi gárda szinte minden egyes opciót hozott. A mostani riválisuk pedig kiválóan asszisztálhat a mai megosztásunkhoz, hiszen a blancók az Osasuna otthonában lépnek pályára, akiknek jelenleg nincs könnyű dolguk a sorozatos sérülések és eltiltások miatt. A Real Madrid formai javulásának köszönhetően immáron az első helyen áll és a Barcelonával szemben három pont az előnye. A mai riválisuk a 12. helyen áll, ám az Osasuna mindössze 6 vereséget szenvedett el 22 fordulót követően.

A várható gólszámadatok alapján 1,09, ill. 1,78 a két csapat mutatója. Ebből pedig az 1-2-es eredmény a várható a találkozón.

Benzema játékára számíthatunk, aki szép számmal termeli a 2019/2020-as kiírásban is a gólokat. (Fotó : Getty Images)

A statisztikai rendszerünk adatai alapján a 3,5 gól alatti opció lett ajánlva. Ebben véleményem szerint is lehet lehetőség, ám végignéztem a mérkőzésre kínált szorzókat és megakadt egy olyan opción a “szemem”, amit óriási hiba lenne kihagyni. A mérkőzés esetében én számolnék a királyi gárda győzelmével, hiszen a vendégek remek formában vannak, ráadásul gólerősek és a védelem végre nagyon erős és mindössze 13 gólt kapott a csapat idén. Az Osasuna támadásokban nem a legerősebb, ráadásul védekezésben sem nyújt kimagaslót a csapat, ennek megfelelően legtöbb mérkőzésükön döntetlennel zártak. A Real Madrid ellen ráadásul a hazaiaknak nagyon rég nem sikerült még pontot sem szerezni, erre legutóbb 2013-ban volt példa. Ami biztos, hogy a Real védelem egyben van, ill. nincs is hiányzó onnan. A támadásokban is erős a csapat és szinte minden meccsen képes volt betalálni a királyi gárda. Idén egyszer találkoztak a felek, akkor 2-0-ra nyert a Real Madrid és én úgy érzem, hogy ma is benne van a pakliban, hogy nem fog még gólt sem szerezni az Osasuna. Annyi biztos, hogy nem lesz egy egyszerű meccs ez Ramosék számára, ám Zidane vélhetően feltüzelte a játékosokat, főleg a kupából való kiesés után. Úgyhogy én bizakodva várom a találkozót és szerintem folytatja a győzelmi sorozatát a vendég csapat, akik a legutóbbi 10 fordulóból hét alkalommal nyerni tudtak. Érdekességként, a mai találkozót Chimy Avila biztosan kihagyja sérülése miatt, márpedig ez kulcsfontosságú lehet számunkra, hiszen a támadó az Osasuna legeredményesebb játékosa. Úgyhogy a fogadásom a Real Madrid győzelmére és a 4,5 gól alatti opció kettősre vonatkozik. Bet365-n a fogadáskészítőben a 5 gól alatti opcióra kell kötni fogadást!

A statisztikai rendszerünkben a következő linken keresztül érheted el a mérkőzés adatait:

https://betandwintipps.com/laliga-osasuna-real-madrid-1600/

Osasuna – Real Madrid Fogadási határidő : 19:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Real Madrid + 4,5 gól alatt (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) 1,90 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: