b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga: Mindkét csapatnak kulcsfontosságú a pontszerzés!

Uzuniék a kiesés ellen menekülnek és kulcsfontosságú a mai találkozón a pontszerzés a Granada számára! (Fotó: Getty Images)

A spanyol bajnokság is a végéhez közeledik, ám a 36. forduló keddi játéknapján egy olyan mérkőzés is megrendezésre kerül, ahol mindkét csapat még lépéskényszerben van.

A Granada jelenleg a 17. helyen a bajnokságban és az utóbbi hetekben elért eredményeinek köszönheti azt a csapat, hogy jelenleg két pont fórjuk van a 18., egyben kieső helyen álló Mallorca csapatával szemben. Ami biztos, hogy a hazaiak számára égető szükség van a pontokra, hiszen az lenne az egyértelmű cél, hogy kiharcolják a jövő évi indulást. Az Athletic Bilbao ezzel szemben 52 ponttal a 8. helyen és a vendégeknek is szükségük lenne a három pontra, hiszen az európai kupaszereplés nagyon közel van és egy esetleges jobb hajrával akár az Európa-liga indulás is reális lehet számukra. Ennél pedig szerintünk aligha kell nagyobb motiváció a csapatoknak.

Az Athletic Bilbao az európai kupaszereplésre pályázik! (Fotó: Getty Images)

Csapathírek:

GRANADA
A hazai keretből N. Lozano, C. Neva, R. Rochina és R. Torrente sérült, míg N. Petrovic eltiltását tölti. Az említett játékosokon kívül A. Montoro és D. Raba játéka kérdéses

ATHLETIC BILBAO
A vendég keretben Y. Alvarez, A. Capa, U. Nunez, O. Sancet és O. de Marcos sérülés miatt hiányzik.

Várható kezdőcsapatok:

GRANADA
Maximiano, Diaz, Arias, Quni, Escudero, Collado, Gonalons, Milla, Uzunu, Molina, Machis

ATHLETIC BILBAO
Simon, Balenziaga, Martinez, Vivian, Lekue, Muniain, Garcia, Vencedor, Berenguer, Villalibre, Williams

GRANADA

2022.05.10. 20:00
🏟Nuevo Los Cármenes Stadion (Granada)

ATHLETIC BILBAO

Az utóbbi hetekben rendkívül sokat javult a Granada játéka és a Mallorca elleni kiesési derbin elért 6-2-es siker is kellően példázza a hazaiak motiváltságát. Az előző hetekben egyébként elég sűrűn szerzett gólt a csapat, ám ritka volt az, hogy ne kapjanak legalább egy gólt. Az egyik legnagyobb “skalp” áprilisban az Atletico Madrid volt, hiszen a Granada pontot szerzett ellenük. Az Athletic Bilbao sincs rossz formában. Az előző fordulóban pontot szereztek a Valencia ellen, de azt megelőzően 2-0-ra nyertek az Atletico Madrid csapatával szemben.  Ami viszont biztos, hogy az előző két meccstől eltekintve a Bilbao rengeteg gólt kapott az ellenfelektől és egészen februárig kell visszamenni, hogy olyan találkozót lássunk az eredményekben, ahol ne kapott volna egy gólt a csapat. Mivel ilyen kiélezett a verseny a bajnokságban az európai kupaszereplésekért, illetve a kiesőzónában tartózkodók között is, így egy végletekig kiélezett mérkőzésre számítunk. A Granada otthon elég gólerős, minden élmezőnyben lévő ellen képesek voltak gólt szerezni, gondolunk itt pl. a Real Madrid, FC Barcelona, vagy épp az Atletico Madrid csapataira, illetve utóbbi kettő ellen még a pontszerzés is összejött. Úgyhogy nem írnánk le a hazaiakat, viszont a Bilbao-nak is kell a győzelem. Ezért mi úgy gondoljuk, hogy a gólváltás itt reális lehet, amit az xG előrejelzések is alátámasztanak, ugyanis az opció esélye 62%. Ami pedig tovább növelheti a tipp esélyességét, hogy legutóbb amikor egymás ellen találkoztak a csapatok, akkor 2-2-es döntetlent értek el. Reméljük, hogy ez most is így lesz és mindkét csapat betalál!

Tipp: Igen (Mindkét csapat szerez gólt)
odds: 1.75

*Ne feledd, hogy az itt látható tartalmak nem a prémium szolgáltatásainkból származnak!

Előfizetéseink

GONDOLKODJ HOSSZABB TÁVON, HISZEN A SPORTFOGADÁS NEM SPRINT, HANEM EGY MARATON!

Havi
Éves
PRÉMIUM SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "TICKET" SZOLGÁLTATÁS
9999
Ft/hónap
PRÉMIUM "GOLD" SZOLGÁLTATÁS
11999
Ft/hónap
NAGY TÉTES SZOLGÁLTATÁS
14999
Ft/hónap
PRÉMIUM "FULL PACK"
29999
Ft/hónap
"TÍZ PERCES" Szolgáltatás
49999
Ft/örökös tagság

Kövess minket!

Próbáld ki a mobil applikációnkat, illetve kövess minket a közösségi felületeinken keresztül is! Légy mindig naprakész és válj b&wtips rajongóvá!!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhetsz a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

0
%d bloggers like this: