b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Mallorca – Atletico Madrid – 19:00

Vajon ma képes lesz behúzni a győzelmet a Girona ellen az Atletico Madrid, vagy ismét remiznek a felek? (Fotó : Getty Images)

A mai napon két “gold” elemzés kerül publikálásra. Az első esetben az Atletico Madrid mérkőzése került górcső alá, akik a Mallorca vendégeként lépnek ma pályára.


Ami a mérkőzést illeti, itt az ideje, hogy a Barcelonával egyetemben az Atletico Madrid is a megfelelő hőfokra kapcsoljon és neki leselkedjen az idénynek. A vendégek eddig 3-1-1-s mutatóval rendelkeznek, ám amilyen jól indították a szezont, olyan rosszul teljesítenek az utóbbi két fordulóban. Ennek több oka is lehet, hiszen több játékos is összeszedett sérüléseket az elmúlt hetekben, illetve ott van az a tényező is, hogy a Bajnokok Ligájára készültek fejben a vendégek. A mostani találkozó előtt viszont semmire sem lehet fogni egy esetleges pontvesztést és ennek több miértje is van. A vendégek csapatában immáron Costa visszatért, mellette pedig Morata, Correa, Joao Felix, Saul, Koke és Vitolo is játékra alkalmas állapotban. A másik érv, hogy a mostani ellenfelük a Mallorca lesz akik valljuk be nem tartoznak a LaLiga húzó csapatai közé, ám sosem szabad leírni az ilyen kis csapatokat. Annyi szent, hogy a hazaiak legfőbb célja újoncként, hogy a ligába maradhassanak. A teljesítményük nem túl fényes és az 1. fordulóban szerzett győzelmük után már csak 1 pontot tudtak szerezni.

A várható gólszámadatok alapján egy kevés gólos mérkőzésre van kilátás, ami annyit jelent, hogy a hazaiak mutatója 0,48, míg a vendégeké 1,42-t mutat. Ez a végeredmény szempontjából egy 0-1, vagy 0-2-s végeredményre következtet leginkább.

Vajon ma képes lesz behúzni a győzelmet a Mallorca ellen az Atletico Madrid? (Fotó : Getty Images)

Ami tehát egyértelműen látható, hogy a két csapat között formailag is különbség van. A keretértékeket felesleges boncolgatni, hiszen a vendégek kerete többszöröse a hazaiak értékének, ám tudhatjuk, hogy a pályán nem az értékek számítanak. Egy szó, mint száz tegnap nyert a Barcelona, most pedig az Atletico Madridon van véleményem szerint a sor. A Mallorca egy verhető csapat, az Atletico szinte teljes kezdővel állhat fel, hiszen a keretükben mindössze Vrsaljko van aki biztosan kihagyja a mérkőzést sérülése miatt, illetve rajta kívül Lemar és Garces hagyhatja ki a mérkőzést. Úgyhogy bizakodó vagyok és remélem, hogy az Atletico behúzza a 3 pontot.

Mallorca – Atletico Madrid Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Atletico Madrid (A mérkőzés győztese) odds : 1,65 Tét : “B” kategória 5 egység
Tipp : 0:1 (Pontos végeredmény) odds: 5,00 Tét : “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: