b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Levante – Atletico Madrid – 02/17 19:00

A Levante – Atletico Madrid mérkőzésen nem szívesen kötnék fogadást a kimenetelekre, de vélhetően az Atletico Madrid győzelemmel fogja abszolválni a Levante elleni mérkőzését. Ettől függetlenül nagy érték lehet ma egy bizonyos játékos (L. Suarez) játékának favorizálásában, ugyanis az uruguayi támadó remek formának örvend és 2021-ben hét találkozón nyolc gólt szerzett. Mivel az Atletico Madrid támadásai döntő többségben az ő befejezéseire épülnek, így reális esély van arra, hogy az amúgy lassabb hátvédekből összeálló Levante védelem ellen ma gólt szerezzen.

Luis Suarez xG mutató
18 mérkőzés
(1382 perc)
16 gól 
3.71 (Kapura lövés/mérkőzés)
0.74 (xG)

 

Suarez az Atletico Madridban tizennyolc alkalommal lépett már pályára és ezidő alatt tizenhat gólt szerzett már. Ha csak a játékperceket nézzük látható, hogy szinte rendre a mérkőzések végéig van pályán a támadó és ebből kifolyólag is nagy érték lehet a fogadásban. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a csapaton belül Suarez kezdeményezi a legtöbb kapura lövést, ugyanis a 3.71-es átlaga van a tizennyolc lejátszott mérkőzésen. A lenti grafikán látható Suarez 18 mérkőzés alatt kialakított helyzeteinek száma és kijelenthető, hogy a tizenhatoson belül volt nagyon hatékony a támadó és a tizenhatoson kívüli zónából mindössze egyszer sikerült neki gólt szerezni az Atletico Madridban. 
Egy szó, mint száz statisztikailag elég részletesen alátámasztottam a tippemet és mivel ma a Levante védelemben bőven reális az, hogy lesz több hiba, így bízom benne, hogy az uruguayi támadó ma is betalál. Az xG mutatók alapján 0.74-es mutatója van, ami nem a legerősebb, ám a 2021-es szezont tekintve közel 1.0-ás mutatóhoz közeledik az xG átlaga. Úgyhogy bízom benne, hogy folytatja a tendenciát a támadó és a legutóbbi góltalan mérkőzését követően, ma képes lesz legalább egy gólt szerezni. 

Predikció : 
L. Suarez (Bármikor gólt szerez)
Odds: 2.00Tét: 1.5 egység

Fotó : Getty Images

0
%d bloggers like this: