b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Leganes – Barcelona – 13:00

Vajon hazai pályán megnyeri az első mérkőzést a Barcelona, vagy a Liverpool egy szoros mérkőzésen döntetlent, vagy győzelmet ér el? (Fotó : Getty Images)

A mai nap több mérkőzéssel is fogunk foglalkozni és ennek fényében némileg nagyot kockáztatunk. Az első mérkőzés egy kora délutáni találkozó lesz, méghozzá a Leganes – Barcelona találkozója került kiemelésre elsőként a kínálatból. A találkozón két opcióval is készültem és, hogy mire is gondoltam, azt hamarosan megláthatjátok.


A találkozón nem nagyon értem, hogy minek köszönhető a Barcelona szorzójának növekedése, de a kezdeti 1,30-as szorzó, immáron 1,53-ra emelkedett, amiben egyértelműen hatalmas érték van. A vendégek keretében ráadásul a Barcelona közösségi médiájában közzétett nevezett keretben szinte minden kulcsjátékos megtalálható. Ter Stegen, Pique, Suarez, Messi, Dembele, Griezmann, De Jong, Vidal és Umtiti is a keret részese. A hazai oldalon több játékos is sérüléssel bajlódik, ill. Recio és Rodrigues eltiltás miatt nem vesz részt a mostani mérkőzésen.

A gólszám adatok alapján a hazai részről aligha várható gól, hiszen 0,57-es mutatójuk van. A vendégek részéről viszont több góllal is lehet kalkulálni, hiszen a Barcelona mióta visszatért Messi a csapatba rendre képes két, vagy három góllal zárni. Ennek köszönhetően a legutóbbi tíz mérkőzésen 2,8, míg a legutóbbi öt mérkőzésen 3,4-es átlagot hoztak a katalánok.

Vajon ismét ünnepelhetnek a katalánokl?! (Fotó : Getty Images)

Ami számomra egyértelmű, hogy Messi visszatérésével ez a katalán csapat újra a régi, ráadásul elől ténylegesen minden egyes kulcsjátékos bevetésre készen. Ami szintén látható, hogy a két fél között óriási a különbség és itt nem csak a keretértékeket, tudásbeli különbségeket tekintve, hanem azt is, hogy a jelenlegi szezonban a Barcelona 8-3-1-es mutatójával az első, míg a hazaiak az 1-3-9-es mérlegükkel az utolsó helyen állnak. Ugyan köztudott, hogy az első-utolsó párharca mindig is kiszámíthatatlan, viszont én most úgy érzem, hogy ezt a mostani mérkőzést mindenféle bátor kijelentés nélkül kötelező hoznia a katalánoknak. A hazai védelem az egyik leggyengébb a ligában, míg a támadósor is az utolsó helyen szerepel a hatékonyságot tekintve. Úgyhogy a kapuban Ter Stegennek ha nem is könnyű, de mindenképp egyszerű dolga lehet. Én úgy érzem, hogy itt ma 0-2, 0-3-as eredmény fog születni és szerintem Messi betalál. Mivel a fogadóirodák folyamatosan növelik a vendégek szorzóit, így én kihasználom az esélyeket és a Barcelona győzelem + 1,5 gólos fogadást is favorizálom a találkozón.

Leganes – Barcelona Fogadási határidő : 13:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Barcelona + 1,5 gól felett (Játékidő eredménye + Gólszám összesített) 1,80 “B” kategória 2,5 egység
Leganes – Barcelona Fogadási határidő : 13:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Lionel Messi (Bármikor gólt szerez) 1,70 “C” kategória 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: