b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Huesca – Atl. Madrid – 09/30 19:00

Amennyiben rendelkezik aktív előfizetéssel kérjük, hogy csatlakozzon Ön is a privát értesítő csatornához, amelyen keresztül a FIFA pre tippeket és az élő tippjeinket is megosztjuk előfizetőinkkel. A telegram csatorna linkjét az előfizetői tájékoztatóban találhatja meg. Amennyiben nem csatlakozott még, kérjük kattintson ide az előfizetői tájékoztató eléréséhez! 

Mit várunk a mérkőzésen?

⏰ Fogadási határidő : 19:00

Az Atletico támadósora rengeteget erősödött és a Joao Felix, Costa, Suarez, Llorente, Lemar ötös bármikor megtréfálhatja az amúgy “gyenge” Huesca védelmet. Az első fordulót meglepetés eredménnyel nyitotta az ATM és senki sem számított hat gólra attól a csapattól, akik leginkább az előző évtizedben a védekezésükről voltak híresek. A Huesca két döntetlennel és egy vereséggel áll jelenleg, ám nagyobb kaliberű együttessel a gyengélkedő Valancia, illetve Villarreal csapatán kívül nem találkoztak. A Cadiz példának okáért 2-0-ra nyert ellenük. Az újonc eggyüttesnek egyáltalán nem lesz könnyű dolga, főleg nem ilyen minőségi támadók ellen, egyszóval mi a vendégek sikerében bízunk és reméljük, hogy legalább két gólt szerezve nyerni fog az Atletico Madrid. Mellékes megjegyzésként, a Huesca eddig mindhárom mérkőzésén kapott legalább egy gólt, illetve rendre 1.5 gól felett zárt a csapat.

📊 Ajánlott predikció: 
Atletico Madrid + 1.5 felett (1×2 + Összesített gólok)

odds: 
1.86 Ajánlott tét: 2.5 egység
Fotó : Getty Images

Kövessen minket!

Próbálja ki a mobil applikációnkat, illetve kövesse a közösségi felületeinket! Legyen Ön is naprakész!

MOBIL APPLIKÁCIÓ

Az applikáció a google play áruházban érhető el és több száz felhasználója van már!

Telegram csatorna

Az alkalmazás segítségével  szinte másodperceken belül értesülhet a velünk kapcsolatos információkról!

Közösségi MÉDIA

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: