b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Granada – Sevilla – 20:00

Vajon képes lesz ismét két gólt szerezni és nyerni a Sevilla? (Fotó : Getty Images)

A mai prémium elemzések esetében ismét több mérkőzésre ajánlok fogadást. Elsőként egy spanyol bajnokival kezdenék, ahol a Granda és a Sevilla mérkőzik meg egymással.


I Granada – Sevilla I

 

A találkozón egy igencsak izgalmas mérkőzésre van kilátás, hiszen a frissen feljutott Granada 4-4-s döntetlent ért el a Villareal vendégeként. Amit a házigazdákról érdemes tudni, hogy igencsak összeszedték az indulásra a csapatot. Ami már elsőre is érdekes, hogy egy igazi rutinos támadót sikerült a csapatnak igazolni, méghozzá Soldado-t, aki a visszatérése első mérkőzésén máris gólt szerzett. Ezenkívül igencsak technikás középpályás sora van a hazaiaknak, hiszen Vadillo, Vico és Puertas is nagyon jól kezelik a labdát, ügyesen mozognak, illetve elég gólerősnek mondhatóak. Ami a vendégeket illeti, itt sem maradt el az erősítés a nyár folyamán. Az első legnagyobb érkező véleményem szerint de Jong, aki az első mérkőzésén az Espanyol ellen többször is veszélyes tudott lenni, de sajnos csak kapufáig jutott. Rajta kívül Rony Lopest a Monacótól, Oliver Torrest a Portótól, a Fernandot sikerült megkaparintani a csapatnak az átigazolási időszak során.

A várható gólszámadatok alapján 1,02, illetve 2,31 a két csapat mérlege. Ami gyakorlatilag 2-3 gólos mérkőzést alapoz meg, ill. vendég sikert.

Vajon képes lesz ismét két gólt szerezni és nyerni a Sevilla? (Fotó : Getty Images)

Ami biztos, hogy a vendégek idén az EL elődöntő és a legjobb négybe való kerülést tűzték ki célul. Az erősítések véleményem szerint kellőek ahhoz, hogy valóban sikeres szezont futhasson a Sevilla. Ami biztos, hogy az együttes már az első bajnokiján megmutatta, hogy mire képes, hiszen rengeteg helyzetet harcolt ki és 0-2-re tudott nyerni az Espanyol vendégeként, ahol valljuk be nem olyan egyszerű győzedelmeskedni. A Granada újonc és nagy különbség van a csapatok között. Amit biztosra veszek, hogy gólokban nem lesz hiány és nagyon bízom benne, hogy minden a statisztikai mutatók alapján fog történni. A Granada egy Villareal ellen 4 gólt kapott és ugyan rúgtak 4 gólt számomra az előző tényező a beszédes. A Sevilla jól játszott az Espanyol ellen és nagyon bízom benne, hogy ugyanezt a stílust, ill. játékot tudják hozni ma este is. Úgyhogy a vendégek gólszámaira ajánlok fogadást “C” kategóriába sorolva.

Granada – Sevilla (20:00)

Tipp: Több, mint 1,5 gól (Sevilla gólszám) odds:1,90 “C” kategória Tét : 2 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: