b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Getafe – Sevilla – 02/23 18:30

A mai futballkínálatból a reggeli mérkőzésen kívül még egy találkozó kerül kiemelésre. A pályán a Getafe és a Sevilla mérkőzik meg egymással és lényegében egy remek mérkőzés szemtanúi lehetünk.


A mérkőzéssel kapcsolatosan érdemes már alapra megemlíteni, hogy a fogadóirodák egy szoros 1-2 gólos mérkőzésre számítanak és lényegében nincsenek messze a valóságtól. Ennek a legfőbb oka az lehet, hogy mindkét oldal védelme viszonylag kevés gólt kap, ill. közrejátszhat a hétközi nemzetközi kupaporondon való szereplés is. Mindkét csapat számára remek eredmény született, a Getafe nyert 2-0-ra az Ajax ellen, míg a Sevilla egy 1-1-es döntetlent ért el a CFR Cluj otthonában. Fáradtságra szerintem nem lehet indok, hiszen a mostani mérkőzésre hasonló ideje volt felkészülni a csapatoknak, sőt a hazaiaknak még utazniuk sem kellett.

A várható gólszámadatok alapján 1,48, ill. 1,06 a két csapat mutatója. 

A Getafe képes lehet ma is megnyerni ezt a kulcsfontosságú mérkőzést (Fotó : Getty Images)

A csapatok mutatói lényegében beszédesek a kevés kapott gól mellett, viszonylag elég sűrűn betalálnak az ellenfeleiknek. A Getafe tizenkét hazai mérkőzéséből kilenc alkalommal rúgott gólt, míg a Sevilla egy alkalmat leszámítva rendre gólt szerzett a túrái során. A csapatok ráadásul teljes kezdővel állhatnak fel, hiszen a hazaiaknál Manojlovic hagyhatja ki a mérkőzést sérülése miatt, ill. a vendégektől Escudero az aki szintén sérülése miatt kihagyja a találkozót. Rajtuk kívül viszont mindenkire számíthatnak a csapatok. A hazai együttesben Mata, Molina duó rohamozhat elől, míg a vendégeknél a Suso, En-Neysri, Ocampos trió játéka várható.  A Getafe remek formában van az idei kiírásban és 24 mérkőzéséből 12-6-6-os mérleget alakított ki a csapat és ugyanezt mondhatja el a Sevilla is, akik 11-7-6-os mutatójukkal két pont távolságra vannak a hazaiaktól. Egyszóval igencsak nagy tétje lehet ennek a mérkőzésnek, hiszen a 3. és 8. hely közt mindössze 4 pont távolság van. Ezért hatalmas hiba lenne bármely csapatnak arra törekedni, hogy egy pontot szerezzen. Formailag egyértelműen a Getafe van előnyben, ill. a hazai pálya is nekik kedvez, ám a Sevilla igencsak hatékony elől. Mindent egybevéve én a statisztikai rendszerünk ajánlásával kalkuláltam. Ez az ajánlás pedig a 1,5 gól feletti opció lenne. Némileg meglepett az 1,53-as szorzó, ám ennél jobb esélyt aligha találhatunk a mai kínálatban. A két együttes a szezon során egyszer találkozott akkor 2-0-ra nyert a Sevilla, de ezt megelőző mérkőzéseken is rendre jött legalább két gól a csapatok összecsapásain. A Getafe is nagyon gólerős, főleg hazai pályán, úgyhogy két gólra bármelyik csapat képes lehet és remélem, hogy be is találnak a csapatok kétszer. Mellékes megjegyzésként a 1,5 gól feletti opciónak 79% esélye van a találkozón.

Getafe – Sevilla Fogadási határidő : 18:30
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1,5 gól felett (Gólszám összesített) 1,53 “B” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: