b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Getafe – Leganes

A hazai együttes vajon begyűjti a 3 pontot? (Fotó : Getty Images)

Az ötletadó rovatunk ma is két résszel jelentkezik és elsőként egy kora délelőtti találkozóval készülünk, ahol a Getafe-Leganes mérkőzést emeltük ki a kínálatból.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
97 nyertes – 54 vesztes ajánlást tettünk közzé.


A hazai együttes vajon begyűjti a 3 pontot? (Fotó : Getty Images)

I Getafe – Leganes I

A spanyol bajnokságban a kiváló formában lévő Getafeban bíznánk, akik hazai pályán és az egész bajnokságot figyelembe véve is remekül teljesítenek. A hazai együttes mindössze 6 vereséget számlál 28 fordulót követően. A mai ellenfelük az idegenben gyengén teljesítő Leganes lesz, akik 14 idegenbeli mérkőzésen 2-3-9-s mérleget alakítottak ki és mindössze 10 gólt szereztek.

Ami jó hír lehet a mérkőzés előtt, hogy a hazaiak oldaláról J. Mata, J. Molina biztosan a keret részese, míg a vendégek “gólvágója” Y. En Nesyri térdsérülése miatt kihagyja a mérkőzést.

Az idegenben mindössze 9 pontot gyűjtő Leganes ellen tehát megéri alacsony téttel fogadást kötni. A Getafe kiváló szezont fut és utóbbi időben rendre pontokat tud szerezni a csapat, ráadásul ott van az a tényező is, hogy a vendégek egyik legeredményesebb játékosa biztosan kihagyja a mérkőzést. Úgyhogy mindenféleképp van érték a mérkőzésben.

Getafe – Leganes (13:00)
Tipp:Getafe (Játékidő eredménye 1×2) odds:1,83 Ötletadó Max. 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: