b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Getafe – Huesca

A hazai együttes vajon ma is begyűjti a három pontot az egyre jobb formában lévő Huesca ellen? (Fotó: AFP)

Az ötletadó rovatunk második részében már egy alacsonyabb értékkel rendelkező mérkőzést választottunk, ahol véleményünk szerint a hazai együttes begyűjtheti a három pontot.

Ötletadó elemzések: Olyan mérkőzésekre létrehozott ajánlások, amelyeket nem érzünk annyira biztonságosnak, hogy a prémium szolgáltatásunkba megosszuk azokat és nagyobb tétekkel kössünk fogadást azokra. Viszont van bennük érték és lehetőség, ezért érdemes lehet minimális téttel (max. 1 egység) kockáztatni, az adott opciókra.


Ötletadó rovatunk statisztikája:
69 nyertes – 38 vesztes ajánlást tettünk közzé.


A hazai együttes vajon ma is begyűjti a három pontot az egyre jobb formában lévő Huesca ellen? (Fotó: AFP)

I Getafe – Huesca I

A Getafe fantasztikus szezont fut és nagyon rég volt már erre példa, hogy az együttes a dobogó közelébe mozogjon. Jelenleg 4. helyen állnak a hazaiak és hihetetlen formát nyújtanak. Hazai pályán az együttes 7-1-4-s mutatóval rendelkezik. A mai ellenfelük a jelenleg 20. helyen lévő, egyben utolsó helyezett Huesca lesz.

A Huesca a legutóbbi 6 mérkőzésén remek találkozókat játszott és az előző mérkőzésén legyőzte hazai pályán a Sevillát is. Ezen kívül pontot szerzett az Espanyol, Girona, Valladolid és a Rel Sociedad ellen is.

Hiába a jó forma a vendégeknél ismét előjött egy kellemetlen tényező, ami nem más, mint a szűkös keret, kevés merítési lehetőség. A mai mérkőzést hét kerettag kényszerül kihagyni, ami döntően befolyásolhatja a találkozó kimenetelét. Nem véletlen, hogy a fogadóirodák csökkenteni kezdték a szorzót a hazaiak sikerére. A Getafe részéről Mata és Molina az ügyeletes gólfelelősek szinte garantált, hogy a pályán lesznek, úgyhogy nem sok esélyt adunk az idegenben 13 mérkőzést követően mindössze 9 pontot szerző Huescának.

Getafe – Huesca (20:45)
Tipp:Getafe (Játékidő eredménye) odds:1,58 Ötletadó max. 1 egység

A b&wtips jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021

0
%d bloggers like this: