b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Espanyol – Real Madrid – 06/28 22:00

A Real Madrid ismét nagy lehetőség előtt áll és ha nem pazarolja el ezt a lehetőséget, akkor két pontos előnyre tehet szert a Barcelonával szemben a csapat.


Az Espanyol elleni mérkőzésen egyértelműek az esélyek és ismerve a tegnapi Barcelona botlást Benzemáék előtt hatalmas lehetőség állnak. A Real Madrid ugyanis egy esetleges győzelemmel két pontra növelhetné az előnyét és valljuk be a véghajrához érve aligha lehet ennél egyszerűbb dolga a csapatnak. Az Espanyol ugyanis a liga legrosszabb védelmével rendelkezik és a támadósoruk is szinte az egyik leggyengébb mutatókat hozta össze harmincegy fordulót követően.

A várható gólszámadatok alapján 0-2-es eredményre van kilátás.

Ramosék győzelmi kényszerben lépnek ma pályára és ugyan az utolsó helyezett játszanak, nem szabad nagy mellénnyel a pályára lépniük. Mi bízunk a királyi gárdában és látva a kényszerszünet utáni folytatást, reméljük folytatják a sormintát. (Fotó : getty images)

A királyi gárdában ugyan sok az eltiltott, hiszen Mendy és Modric sárga lapjai miatt kénytelen kihagyni a meccset, ill. rajtuk kívül Nacho, Lucas és Jovic maródi. Zidane ennek ellenére aligha lehet bosszús, hiszen olyan mély kerete van a francia trénernek, hogy ezen játékosokat nagyon egyszerűen tudja pótolni. A vendégek tehát győzelmi kényszerben vannak és ha élnek a lehetőségekkel, akkor be is gyűjtik a három pontot. A Real eddig minden meccsén szerzett két gólt a folytatást követően, illetve rendre nyerni is tudott a csapat, míg az Espanyol az utóbbi két meccsét elbukta. Minden adott tehát a vendégek győzelméhez és bízva a statisztikai rendszerünkben az 1,5 gól feletti opcióra is fogadást ajánlunk.

Espanyol – Real Madrid Fogadási határidő : 22:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
Real Madrid + 1,5 gól felett (Fogadáskészítő) 1.70 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: