b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Espanyol – Atletico Madrid – 03/01 16:00

Vajon ma képes lesz behúzni a győzelmet a Girona ellen az Atletico Madrid, vagy ismét remiznek a felek? (Fotó : Getty Images)

A mai napra három prémium tartalom kerül megosztásra. A februárt pocsék eredménnyel zártuk, nehéz bármit is mondani a látott eredményekre és tegnap csak feltette a pontot az i-re, hogy a Liverpool kikapott. 


A spanyol mérkőzésen az Espanyol fogadja az Atletico Madrid csapatát. Ami egyértelmű, hogy egyik csapatnak sem jönne jól, ha nulla ponttal zárna, hiszen a hazaiak a kiesés elől menekülnek, míg az Atletico Madrid a harmadik pozícióért van versenyben. Mindkét együttes viszonylag jó kerettel rendelkezik, ennek ellenére a hazaiak elég gyenge szezont produkáltak eddig, bár az utóbbi időben egyre biztatóbb a teljesítményük. Ami azt illeti a márciusi hónapban a statisztikai rendszer által kreált opciókra fogok építeni, hiszen a 70% fölötti opciók őrült magas százalékkal termelik a profitot. Természetesen itt is vannak vesztes ajánlások, ám tegnap is megközelítőleg 80 százalékos eredménnyel sikerült zárni. A mostani találkozón a 1,5 gól feletti opció lett ajánlva és ennek igencsak magas értéke van, hiszen a legtöbb fogadóirodánál 1,50-1,55-ös oddson lehet megfogadni, ami valljuk be nem is annyira elképzelhetetlen ezen a találkozón.

A várható gólszámadatok alapján 0,92, ill. 1,42 a két együttes mutatója.

Vajon ma képes lesz pontot szerezni az Espanyol ellen az Atletico Madrid, vagy remiznek a felek? (Fotó : Getty Images)

Összességében az Atletico Madrid nem teljesít jól idegenben, de az Espanyol mindössze egy mérkőzést hozott le kapott gól nélkül, ami azért elég figyelemreméltó tényező. Ráadásul a mai mérkőzésen több középpályás, ill. védő játéka is kérdéses lehet, amit az Atletico Madrid remek képességű támadói könnyű szerrel kihasználhatnak. Az Espanyol formai javulását kiválóan lehet látni, hiszen példának okáért az együttes a legutóbbi öt hazai bajnokijából négy alkalommal pontot tudott szerezni. Remiztek az Atlhetic Bilbao, Barcelona és Betis csapataival is, ill. nyerni tudtak legutóbb a Mallorca ellen. Ezen csapatok pedig nem mondhatóak gyengének, ráadásul a Barcelona ellen nagyon biztató volt a látott kép hazai részről. Egyszóval semmiképp sem szabad őket leírni, bár figyelemreméltó tényező az is, hogy 12 hazai mérkőzésből mindössze egyszer győztek. Az Atletico idegenben azért nem teljesít olyan rosszul, hiszen az együttes mérlege 3-6-3-as értéket mutat, ám a gólszerzés a hétközi mérkőzések után rendre elmaradt a csapattól. Az előző fordulóban viszont az Atletico megmutatta a Villarreal ellen, hogy igenis képes több gólt is szerezni és 3-1-re nyertek, ráadásul most még pihenni is tudott az együttes, ill. volt egy teljes hét készülni az Espanyol elleni mérkőzésre. A hazaiak csütörtökön még az Európa Ligában szerepeltek ahol 3-2-re verték a Wolves csapatát, ezért némileg fáradtabbak lehetnek. Az Atletico Madrid részéről Morata, Correa, Thomas, Saul, Koke, Vitolo, Llorente, Joao Felix és Diego Costa játékára számíthatunk és ez a névsor igencsak erősnek mondható. Ami viszont érdekes tényező lehet, hogy Oblak csütörtökig nem végzett edzésmunkát, ill. a tegnapi edzést is a hírek szerint félbehagyta. Ennek ellenére a vendégek trénere nevezte a keretbe, ill. elég erős keret került az Espanyol ellen kihirdetésre. A hazaiak részéről remek hír lehet számunkra, hogy Raul de Tomas, Calleri, Wu Lei, Vargas négyes is nevezve lett a találkozóra, ezen játékosok pedig bármely pillanatban képesek lehetnek megvillanni és akár gólt/gólokat szerezni. Az Atletico viszonylag sok gólt kap idegenben, ill. az Espanyol formai javulása is engem arra ösztökélt, hogy éljek a statisztikai rendszerünk ajánlott opciójával, ami a 1,5 gól feletti opció lenne. Ezen kívül én élnék a bet365 adta lehetőséggel és a fogadáskészítőben a “Döntetlen/Atletico Madrid” opciót is behoztam és az így kapott 1,90-es oddsra bátran ajánlok fogadást. A két együttes novemberben találkozott egymással és akkor 3-1-re nyert az Atletico, most kiegyeznék egy 1-1, 1-2, 0-2-es eredménnyel is. Ami szintén érdekes lehet, hogy a pontos végeredmény alapján az 1-1-es végeredmény várható, úgyhogy erre az opcióra 1 egységet ajánlok. Látva az Atletico Madrid idegenbeli mérkőzéseit a remi nem is olyan elképzelhetetlen.

Espanyol – Atletico Madrid Fogadási határidő : 16:00
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1,5 gól felett + Döntetlen, vagy Atletico Madrid (Fogadáskészítő) 1,90 “B” kategória 5 egység
Ajánlott predikció Odds Ajánlott tét
1:1 (Pontos végeredmény) 6,00 “C” kategória 1 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: