b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Eibar – Sevilla – 19:00

Vajon képes lesz ismét két gólt szerezni és nyerni a Sevilla? (Fotó : Getty Images)

A mai “prémium” elemzés egy spanyol bajnokira készül. A LaLiga 6. fordulójában az Eibar és a Sevilla mérkőzik meg egymással.


A találkozón egy fogadáskészítő opcióval készültem, amellyel leginkább a biztonságra törekedtem most és ennek köszönhetően egy “A” kategóriás elemzés kerül megosztásra. A Sevilla viszonylag jól kezdte az idényt, hiszen 3-1-1-s mutatójuk van, míg az Eibar eddig egy mérkőzésem sem tudott nyerni 5 fordulót követően és mérlegük 0-2-3. Ami azt illeti a Sevilla egyik legnagyobb erőssége, hogy Lopetegui egy igencsak jó védelmet rakott össze, amely által a legkevesebb gólt kapták idáig a vendégek. A hiányosság viszont a csatárok pontossága, hiszen rengeteg helyzetet pocsékol el a Sevilla. Elől Ocampos, de Jong, Chicharito, Nolito, Vazquez és Torres helyzeteire lehet számítani, ám ezen támadók még alig zörgették meg az ellenfelek hálóját. Természetesen a vendégek kerete jóval erősebb, mint a hazaiaké, ráadásul jóval jobb formában vannak, mint a hazaiak.

A várható gólszámadatok alapján 0,72, illetve 1,81 a két csapat mutatója. Amely alapján megalapozott lehet a Sevilla győzelme.

Sevilla
Vajon képes lesz ismét gólt szerezni és nyerni a Sevilla? (Fotó : Getty Images)

Az Eibar védelem nem a legjobb, hiszen az erősebb támadósorokkal rendelkező csapatok rendre képesek voltak betalálni nekik. Most pedig ténylegesen egy olyan csapat érkezik, akik minőségi támadókkal rendelkeznek. A másik kulcsfontosságú tényező, hogy a Sevilla kevés gólt kap, úgyhogy egy rúgott góllal akár meg is nyerhetik a mérkőzést. A két csapatot lényegében felesleges összehasonlítani, hiszen jóval erősebb a vendég csapat kerete, illetve ott van az a tényező, hogy pontszerzési kényszerben is vannak, hiszen egy esetleges vereség esetén már kicsúsnak a legjobb hatból. Egy szó, mint száz én nagyon meglepődnék azon, ha itt ma az Eibar pontot szerezne. Ugyan ők szerepelnek hazai pályán, de egy nagyon masszív védelemmel fognak találkozni, ráadásul a vendégek keretében van 6 olyan támadó, akik képesek lehetnek már az első percektől kezdve veszélyeztetni. Az is nagyon meglepne, ha 0-0-s eredmény születne, hiszen a Sevilla egyedül a Real Madrid ellen nem szerzett gólt, de az azt megelőző 4 fordulóban is képesek voltak betalálni, ill. pontot szerezni. Úgyhogy bizakodó vagyok és ami nem jött ki a “királyi gárda” ellen, az szerintem ma bejön és akár több gólos sikert is arathatnak a vendégek. A fogadásomat tehát most a biztonságra helyeztem, ezért a Döntetlen, vagy Sevilla opciót és a 0,5 gól feletti opciót párosítottam és az így kapott 1,53-s szorzóra ajánlok fogadást “A” kategóriába sorolva.

Eibar – Sevilla Fogadási Határidő : 19:00
Tipp : Döntetlen, vagy Sevilla + 0,5 gól felett (Kétesély + Gólszám összesített) odds: 1,53 Tét : “A” kategória 5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: