b&wtips®

Sport- és adatelemzés! A sportfogadás nálunk kezdődik!

LaLiga : Celta Vigo – Rayo Vallecano

Vajon betalál a mai mérkőzésen is a Celta Vigo?! (Fotó : Getty Images)

Az utolsó “Gold” elemzés a mai nap a Celta Vigo – Rayo Vallecano mérkőzése lenne. A mérkőzésen egy 2,5 egységes ajánlást publikálok, ahol a kérdés mindössze az, hogy tud-e nyerni hazai pályán a Celta, vagy sem.


I Celta Vigo – Rayo Vallecano I

 

A Celta óriási hajrát nyom a bajnokság végéhez érve és ennek köszönhetően 3 pont az előnyük a kiesőzóna legközelebbi tagjához (Girona) képest. A mai ellenfelük a már biztosan kieső Rayo lesz. A Celta otthon jól telesített és 8-4-6-s mutatójuk van. Ami a Rayot illeti a szezon leggyengébb teljesítményét hozták idegenben és 18 mérkőzés alatt 3-1-14-s mutatót alakítottak ki. Legtöbb mérkőzésükön két gólt is kaptak és ritka volt, hogy gólt is szereztek. Ennek tudatában, illetve. a következő statisztikai adatok alapján számomra nincs kérdés.

A statisztikai adatok alapján a Celta 1,37, míg a Rayo 0,77-s átlaggal rendelkezik a gólszerzéseket tekintve. Ami miatt viszont gyengének mondhatóak a csapatok, hogy a védelmek rendre több gólt hoztak össze az egész szezon során. A haziak 3,0, míg a vendégek 2,9-s gól/mérkőzés átlaggal rendelkeznek.

Vajon megnyeri a Celta a hazai mérkőzését? Véleményem szerint a szurkolók és a játékosok is a Girona mérkőzését fogják fél szemmel kísérni. (Fotó : Getty Images)

Amit nem tudok megérteni, hogy az alap statisztikai adatok alapján a két csapat közt itt nincs két gólos különbség, sőt azt sem tartom kizártnak, hogy nagyon kevés gól szülessen. A statisztika alapján 1-1-s döntetlen a reális, de semmiképp nincs benne a meccsbe az, hogy itt ma gálázzon a Celta. Az első ok az, hogy a vendégek keretében szinte minden kulcsjátékos megtalálható, illetve ott van az a tényező, hogy a Celta játékosok fél szemmel a Girona mérkőzésre koncentrálhatnak. Ugyan számukra a 3 pont lenne a legmegfelelőbb, de véleményem szerint a biztos 1 ponttal is megelégednének, amellyel akár 4 pontra is növelhetnék az esélyüket a bennmaradásra. Úgyhogy én bizakodó vagyok a mérkőzéssel kapcsolatban, bízom abban, hogy a Celta nem fog ma gálázni és inkább a biztosra fog törekedni a csapat. Nem számítok nagy adok-kapokra, de abban biztos vagyok, hogy itt ma 2-3 góllal nem fog nyerni a Celta. Úgyhogy a +1,5 ázsiai hendikep opciót ajánlom fogadásra, amelyre 1,88-s szorzóért cserébe lehet fogadást kötni.

Celta Vigo – Rayo Vallecano (20:45)
Tipp: Rayo Vallecano +1,5 gól (Ázsiai hendikep) odds:1,88 “C” kategória Tét : 2,5 egység

A b&wtips® jogvédett szó és ábrás védjeggyel ellátott termék! Az oldalon megosztott tartalmak (elemzések, statisztikák, reklámok, hírek stb.) bármiféle másolása, továbbítása írásbeli engedély nélkül szigorúan tilos és büntetendő! Minden jog fenntartva! Lajstromszám: 227021, 227588

0
%d bloggers like this: